Samsun Haber
Giriş Tarihi : 15-02-2019 14:35   Güncelleme : 15-02-2019 14:35

Başkan Tok; İlkadım'ı Omuz Omuza Yükselteceğiz

Ev ziyaretlerini sürdüren Cumhur İttifakı Adayı İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok İlkadımlılar tarafından yağmura ve soğuk havaya rağmen yine dışarıda karşılandı.

 Başkan Tok; İlkadım'ı Omuz Omuza Yükselteceğiz

Cumhur İttifakı Adayı İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok ev ziyaretlerine devam ediyor. Günün ilk saatlerinden itibaren çeşitli ziyaret programları ile vatandaşla buluşan Başkan Tok akşam saatlerinde AK Parti İlkadım İlçe Başkanı Oktay Avcılar, AK Parti İlkadım Kadın Kolları Başkanı Halime Kesmen ve AK Parti İlkadım Gençlik Kolları Başkanı Erdi Küçükosman ile Fevzi Çakmak ve Reşadiye Mahallesi sakinleriyle buluştu. İlk olarak Fevzi Çakmak Mahallesi sakinlerinden Erdemir ailesine misafir olan Tok ardından Caner ailesine ev ziyareti gerçekleştirmek için gittiği Reşadiye Mahallesinde mahalle sakinleri tarafından adeta bir miting havasında sokakta karşılandı.

AVCILAR; "BU COŞKU ZAFERİ GETİRECEK"

Vatandaşlar tarafından büyük bir coşku ile karşılanan Başkan Erdoğan Tok ve AK Parti İlkadım İlçe Başkanı Oktay Avcılar gösterilen ilgiye teşekkür ederken mahalle sakinlerine seslenen Avcılar; "Sizlerin gösterdiği bu coşku ve yaşattığınız heyecan 31 Mart gecesi İlkadım'da Cumhur İttifakı’na zaferi getirecek. İlkadım Belediye Başkanımız Erdoğan Tok'un 5 yılda İlkadım'a kazandırdığı projeler ile İlkadım tarihinin en güzel zamanlarını yaşadı. Sizlerle omuz omuza vererek daha birçok başarıya imza atacağız. Gösterdiğiniz ilgi ve destek için her birinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Rabbim birliğimizi daim etsin" diye konuştu.

"CUMHUR İTTİFAKI NE YAĞMUR DİNLİYOR NE SOĞUK"

Ardından soğuk hava ve yağmura rağmen uzun süre bekleyerek Cumhur İttifakı'na desteklerini gösteren İlkadımlılara seslenen Başkan Erdoğan Tok; "Ne mutlu bize ki böylesine güçlü ve gönülden bir birimize bağlı olduğumuz hemşehrilerimiz var. İşte Cumhur İttifakı öyle içten ve güçlü bir birliktelik ki ne yağmur dinliyor ne soğuk. Akşamın geç saatleri olmasına rağmen bizleri büyük bir enerji ve içtenlikle karşılayan siz kıymetli hemşehrilerimizle daha yapacak çok işimiz, yürüyecek çok yolumuz var. Her geçen gün bu kardeşliğimiz artarak daha da güçlü bir hal alıyor. Bizlerde sizlerden aldığımız güç ile İlkadım için yorulmadan, bıkmadan, usanmadan çalışmaya devam edeceğiz" şeklinde konuştu.

TOK; "İLKADIM'DA İLKADIMLILARLA 2023'E BİRLİKTE YÜRÜYORUZ"

Cumhur İttifakı’nın tüm ülkede heyecana yol açtığını ve getirdiği birlik ruhunun İlkadım'da tam anlamıyla yaşandığını söyleyen Tok; "Vatan sevgisi ve bayrak sevgisi gibi ortak paydaların etrafında güçlü bir halka olarak birleştirici güç olan Cumhur İttifakı ile İlkadım'da büyük bir başarı yakalayacağız. İlkadım'a kazandırdığımız mega projelerin yanı sıra yeni, modern ve örnek projeleri birlikte hayata geçireceğiz. 5 yılda verdiğimiz sözleri tutmanın yanı sıra çok daha fazlasını hayata geçirdik. Ancak bu akşam burada gördüğümüz gibi en büyük başarımız gönüllere girmek olmuş. Belediye işi gönül işi ve bizde bu gönül, sevgi ve gayret var. Bu nedenle sizlerle omuz omuza 2023 hedeflerimize birlikte yürüyeceğiz" diye konuştu.

adminadmin