Samsun Haber
Giriş Tarihi : 13-08-2018 15:32   Güncelleme : 13-08-2018 15:32

​ Başkan Tok; Milletin Umudu Ak Sevda 17 Yaşında

​ Başkan Tok; Milletin Umudu Ak Sevda 17 Yaşında

AK Parti'nin 17. kuruluş yıldönümünde bir mesaj yayınlayan İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok, AK Parti'yi var eden ve yaşatan ruhun İstanbul'un fethinden Çanakkale Zaferi'ne, İstiklal Harbi'nden 15 Temmuz'a kadar bu milletin gurur vesilesi tüm dönemlerinin genini oluşturan ruh olduğunu söyledi. Tok, “Ülke olarak yaşanan zor günlerde milletin tek umudu yine AK Parti oluyor” ifadelerinin kullandı.

İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok, AK Parti'nin 17. kuruluş yıldönümü ile ilgili mesaj yayınladı. Başkan Tok, 14 Ağustos 2001 tarihi Türk demokrasi tarihine, kutlu bir yürüyüşün başladığı tarih olarak silinmeyecek şekilde yazıldığını söyledi.

“AK PARTİ'NİN 17. YILINI BÜYÜK BİR SEVİNÇ VE COŞKU İLE KUTLUYORUZ”

AK Parti'nin kuruluşunun Türkiye’nin karanlıktan aydınlığa çıkışının en önemli dönüm noktası olduğuna vurgu yapan İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok," AK Parti Ülkemizin siyasi ve ekonomi alanlarında büyük sıkıntılar yaşadığı, ümitlerin karardığı bir dönemde 14 Ağustos 2001 tarihinde Kurucu Genel Başkanımız, seçilmiş ilk Cumhurbaşkanımız ve yeni sistemin ilk Başkanı olan Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın Genel Başkanlığında Türk siyaset sahnesinde güneş gibi doğmuştur " diye konuştu. Tok, ayrıca Her şey Türkiye için sloganıyla" Erdemliler hareketi olarak Türk siyasetinde yeni bir ufuk açan AK Parti'nin 17. yılını büyük bir sevinç ve coşku ile kutladıklarını ifade ederken; “AK Parti Türkiye siyasetinde ezberleri bozan milletin egemenliği üzerindeki bütün vesayeti kaldıran, devleti toplumdan ayıran siyasi tarihi silmiş Türkiye Partisidir” ifadelerine yer verdi.

BAŞKAN TOK, “DAHA NİCE AK YILLARA”

AK Parti'yi milletin içinden doğan bir parti olduğunun altını çizen Başkan Tok, AK Parti'yi var eden ve yaşatan ruhun İstanbul'un fethinden Çanakkale Zaferi’ne, İstiklal Harbi'nden 15 Temmuz'a kadar bu milletin gurur vesilesi tüm dönemlerinin genini oluşturan ruh olduğunu söyledi. Tok, " Bizler, AK kadroların neferleri olarak bu 17 yıllık süreç içerisinde Partimizin, kuruluşundan bu zamana kadar her bir kademesinde görev almış, İl Başkanlarımız, İlçe Başkanlarımız, Kadın ve Gençlik Kolları Başkanlarımız, Mahalle Başkanlarımızla dün olduğu gibi, bugün ve yarında gönüllerin partisi olmaya, halka hizmetin Hakka hizmet olduğu inancıyla yolumuzda dimdik yürümeye devam edeceğiz. Lideriyle bir bütün olan partimiz, liderinin çizdiği bu kutlu yolda milletiyle ve milleti için var olmaya devam edecektir. Vatandaşlarımıza hizmeti her şeyin üstünde gören AK Parti anlayışının yer aldığı daha nice AK yıllara, AK icraatlar ile ulaşmak dileğiyle partimizin 17. kuruluş yıl dönümünü kutluyor, ülkemize, milletimize ve tüm insanlığa hayırlara vesile olmasını diliyorum” şeklinde konuştu.

adminadmin