Samsun Haber
Giriş Tarihi : 21-01-2017 07:48   Güncelleme : 21-01-2017 09:55

Başkan Tok Miniklerle Karne Sevincini Paylaştı

İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok, İstiklal İlkokulunu ziyaret ederek İlkadım Belediyesi tarafından yenilenen konferans salonunun açılışını gerçekleştirdi ve miniklerin karne sevincinde onları yalnız bırakmadı.

Başkan Tok Miniklerle Karne Sevincini Paylaştı

İlkadım Belediyesi tarafından geçtiğimiz günlerde yenileme ve bakım çalışmalarının tamamlanmasıyla yepyeni bir konferans salonuna kavuşan İstiklal İlkokulu yarıyıl kapanış töreninde İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok’u ağırlayarak teşekkür plaketi sundu.

Erdoğan Tok; “Yarınlarımızın Umudu Bugünün Çocukları ve Gençleridir”

İstiklal İlkokulu Yeni konferans salonunda düzenlenen törende okul yönetimi, veliler ve öğrencilerle yarıyıl tatilinin başlangıç günün de karne sevinci yaşayan miniklerle bir araya gelen Başkan Tok, öğrenci ve velilerin yoğun ilgisiyle karşılaştı. Gördüğü ilgi karşısında duyduğu mutluluğu ifade eden Tok, "Geleceğimizin temelleri olan gençlerimize destek olmak vazifemizdir. İlkadım Belediyesi olarak İlçemiz sınırlarında bulunan okullarımızda daha iyi eğitim alanları ve imkanları için her türlü desteği sağlamaya devam ediyoruz. Biliyoruz ki yarınlarımızın umudu bu günün çocukları ve gençleridir. " dedi. Öğrencilerle tek tek ilgilenerek tatil planlarını soran Başkan Tok öğrencilerle fotoğraf çektirdi.

İstiklal İlkokulun’ da Çifte Sevinç

Konferans salonu açılış kurdelesini minik öğrencilerle kesen Başkan Tok yaptığı konuşmada; “Geleceğimizin temelleri olan gençlerimizin her zaman destekçisi olduk. Bu destek bizlerin görevidir. Miniklerimizin bu heyecanlı günlerinde onların yanında olup heyecanlarını paylaşmak bizleri son derece mutlu etti. Tatilde eylenmek ve dinlenmek tabi ki de hakkınız ancak mutlaka ve mutlaka boş zamanlarınızı kitap okuyarak değerlendirmenizi de tavsiye ediyorum. Başarılı bir yarı yıl dönemi için hepinizi gönülden kutluyorum. Karne sevincinin yanında yeni konferans salonunun da sevincini yaşatmak bizleri son derece mutlu etmektedir. Yeni konferans salonumuz tüm öğrencilerimize hayırlı olmasını ve iyi bir tatil geçirmenizi diliyorum." dedi.

 

adminadmin