Samsun Haber
Giriş Tarihi : 19-12-2017 13:58   Güncelleme : 19-12-2017 13:58

​Başkan Tok: Muradımız Gönüllere Girmek

​Esnaf ve halk buluşmalarını sürdüren Başkan Tok, İşimizi sevgiyle, aşk ve şevkle yapıyoruz. Muradımız halkımızın gönüllerine girmek” dedi.

​Başkan Tok: Muradımız Gönüllere Girmek

İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok,  Ağabali Caddesi üzerinde bulunan esnaf ziyaretlerini sürdürüyor. 

Yaptığı ziyaretlerde hem cadde esnafının hem de vatandaşın büyük ilgisi ve teveccühü ile karşılaşan İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok, “ Bizim yerel yöneticilik  anlayışımız, modern sosyal ihtiyaçların rutin belediyecilik anlayışından öte tüm insanları aynı sevgi ve şefkatle kucaklayan bir anlayıştır.” diye konuştu.

“HİZMETLERDE VATANDAŞ ÖNCELİĞİ”

Muradımız gönüllere girmek, gönüller kazanmak olduğunu söyleyen Başkan Erdoğan Tok, “Belediyeciliği sadece rutin hizmetlerden ibaret görmeden, hayatınızın her alanında hizmet vermeyi başlıca amaç edindik. Yıllarca insanlarımızla iç içe olduğumuz için ilçemizde insan odaklı projelerimizi hayata geçiriyoruz. Fiziki, sosyal, kültürel alanlarla birlikte ilçemizin değişimi ve gelişimi yatırım yaptığımız projelerimizde hep ön planda vatandaşlarımız var. Herkesin derdine çözüm olabilecek projelerimizi yaparak İlkadım’ı vatandaşlarımızla birlikte yönetiyoruz. ”dedi.

“YAŞAMIN HER AŞAMASINDA BELEDİYECİLİK VAR”

“İşimizi sevgiyle, aşk ve şevkle yapıyoruz.” diyen İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok, “ Belediyecilik insanın doğumundan ölümüne kadar hizmet eden bir kurumdur. İnsan yaşamının hemen her safhasında mutlaka belediyecilik vardır. Tüm insanlarımızı sevgi ve şefkatle kucaklayan bir anlayıştayız. Halkımızın yerel ve sosyal ihtiyaçlarını karşılamak üzere görev yapan bir kurumuz. Bizim yerel yönetim anlayışımız, modern sosyal ihtiyaçların rutin belediyecilik anlayışından öte tüm insanları aynı sevgi ve şefkatle kucaklayan bir anlayıştır.” şeklinde konuştu. 

 

adminadmin