Samsun Haber
Giriş Tarihi : 12-07-2018 14:43   Güncelleme : 12-07-2018 14:43

Başkan Tok: Şehri İmar Ederken Gönülleri de Fethediyoruz

Başkan Tok: Şehri İmar Ederken Gönülleri de Fethediyoruz

Samsun İlkadım İlçesi Yukarı Avdan Mahallesi sakinleri tarafından yapılan coşku ve sevgi dolu karşılamadan duyduğu memnuniyeti ifade eden Başkan Tok,  Bir şehri imar ederken gönülleri de fethetmek gerekir. Belediye olarak, gönüllere giren, gönüllerde yer edinen gönül belediyeciliği anlayışı ile çalışıyoruz. “dedi.

Yukarı Avdan Mahallesi Muhtarı Salim Yeşilova’nın daveti üzerine, Avdan Mahallesine giden Samsun Valisi Osman Kaymak ve İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok, mahalle sakinleri tarafından büyük bir coşku ile karşılandı.

ŞEHİT BAŞSAVCI MURAT UZUN’A KABİR ZİYARETİ

Samsun Valisi Osman Kaymak ve İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok, Yukarı Avdan Mahallesi  ziyareti öncesi 2012 yılında Tunceli’nin Ovacık İlçesinde hain terör saldırısı sonrası genç yaşta şehit edilen Başsavcı Murat Uzun’un(34) kabrini ziyaret etti.  Şehit babası Hamit Uzun’un da bulunduğu kabir ziyaretinde Vali Kaymak ve Başkan Tok,  şehit edilen Başsavcı Murat Uzun’un kabri başında dua ettiler.

COŞKU VE SEVGİ DOLU KARŞILAMA

Kabir ziyaretinin ardından Yukarı Avdan Mahallesi’ne geçen Vali Osman Kaymak ve İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok’u mahalle sakinleri büyük coşku ile karşıladı.

Mahalle sakinlerinin kendilerine gösterdiği ilgi ve alakadan duyduğu memnuniyeti ifade eden Başkan Tok, “  Bizleri büyük bir sevgi seli ile karşılayan başta mahalle muhtarımız Salim Yeşilova ve mahalle sakinlerine teşekkür ediyorum. Bizler belediye başkanı olarak en ücra köşelere hizmet götürürken gönülleri de dokunuyoruz. Şehirler sevdalı yüreklerde büyür ve gelişir. Fatih gibi, bir şehre sevdalanmak, o kente gönül vermekten geçer. Bu anlamda bir şehri imar ederken, gönülleri de fethediyoruz. Bizim Belediyecilik anlayışımız Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığında çizdiği belediye başkanlığı profilidir. Görev süremiz boyunca bu anlayışla gönüllere giren, gönüllerde yer edinen gönül belediyeciliği anlayışı ile çalışıyoruz” dedi.

“BİZ SAMSUN OLARAK ÇOK BÜYÜK VE GÜÇLÜ BİR AİLEYİZ”

Vali Osman Kaymak ise, “Biz Samsun olarak çok büyük ve güçlü bir aileyiz. Avdan Mahallemizde ailemizin güzide bir mahallesi. Bizlerde burada mahalle sakinlerimizle yani ailemizle bir araya gelerek taleplerini dinledik ve çözüm üretme fırsatı yakaladık. Böyle güzel bir buluşma ortamı sağlayan muhtarımız ve Başkanımıza teşekkürlerimi sunuyorum” diye konuştu.

 

 

adminadmin