Samsun Haber
Giriş Tarihi : 29-12-2017 09:05   Güncelleme : 29-12-2017 09:05

Başkan Tok’tan “Benimle 10 Dakika Okur Musun?” projesine destek

​İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok, Atatürk Ortaokulu tarafından düzenlenen “Benimle On Dakika Okur Musun?” kitap okuma etkinliği projesine kitap okuyarak destek oldu.

Başkan Tok’tan “Benimle 10 Dakika Okur Musun?” projesine destek

Farkındalık oluşturan “Benimle Okur Musun?” etkinliğinde öğrencilerin örnek davranışı, vatandaşların da takdirini topladı.

PROTOKOL ÇOCUKLARLA KİTAP OKUDU

Yabancılar Pazarındaki açık alanda gerçekleştirilen kitap okuma etkinliği, İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok, İlkadım İlçe Milli Eğitim Müdürü Selim Kurtoğlu, Yabancılar Dernek Başkanı Ali Akyüz, İlkadım Belediyesi Meclis Üyesi Turan Ordulu, Samsun Yabancılar Çarşısı Kırtasiyeciler ve Oyuncakçılar Odası Başkanı Olcay İnanç,  Atatürk Ortaokulu Müdürü Rasim Nerse’nin yanı sıra çok sayıda esnaf ve öğrencilerin kitap okumasıyla birlikte gerçekleşti.                                                                                                                                               

“OKUMA ALIŞKANLIĞI ÇOCUK YAŞTA KAZAZNDIRILMALI”

Kitap okuma etkinliğine kitap okuyarak destek veren İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok, “ Kitap, fertlerin ve milletlerin hayatını değiştiren, yenileyen ve ilerlemelerini sağlayan en önemli vasıtalardan birisidir. “Yüce Allah’ın peygamberimize ilk emri ‘Oku’ dur. Her bilgi okumakla öğrenilmektedir.  Okumak, çocuk ve gençlerimizi okumaya alıştırmak, en büyük görevlerimizdendir. Özellikle çocukluktan itibaren kazandırılması gereken okuma alışkanlığı çok önemlidir. Hayatı anlamamıza yardımcı olan kitaplara karşı çocukların sevgisini arttırmak, onları kitapla tanıştırmak, kitapların renkli ve sıcak dünyasını çocuklarımıza sunmak, okuyan bir nesil yetiştirmek sosyal ve kültürel belediyeciliğimizin anlayışıdır.” diye konuştu.

 

adminadmin