Samsun Haber
Giriş Tarihi : 16-01-2018 15:02   Güncelleme : 16-01-2018 15:02

​Başkan Tok’tan Kaymakam Atlamaz ve İlçe Müdürlerine Ziyaret

Samsun’un nüfus itibariyle en büyük ilçesi olan İlkadım’ı uyum ve istişare ile yönettiklerini söyleyen Başkan Tok, İstişareli ve uyumlu çalışmanın başarı getirdiğini ifade etti.

​Başkan Tok’tan Kaymakam Atlamaz ve İlçe Müdürlerine Ziyaret

İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok, İlkadım Kaymakamı Turan Atlamaz’a geçmiş olsun ziyaretinde bulunurken, Kaymakamlık Yazı İşleri, Milli Eğitim, Nüfus ve Gıda Tarım ve Hayvancılık ilçe müdürleri ile bir araya gelerek istişarelerde bulundu.

“BAŞARININ ARKASINDA UYUM VE İSTİŞARE VAR”

İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok, geçirdiği rahatsızlık sonrası sağlığına kavuşan İlkadım Kaymakamı Turan Atlamaz’ı makamında ziyaret ederek ‘geçmiş olsun’ dileklerini iletti. Samimi bir sohbet havasında geçen ziyaret sonrası İlkadım Kaymakam Atlamaz Başkan Tok’a teşekkür ederken İlkadım için birlikte uyum içerisinde çalışmanın önemini vurgulandı. İlkadım İlçesi’nde Kaymakam Turan Atlamaz ile birlikte uyum içerisinde görev yapmaktan dolayı mutlu olduğunu belirten Başkan Tok; " Kaymakamımızın rahatsızlığı bizleri üzdü . Şimdi sağlığına kavuşarak aramıza döndü. Bizde kendisini makamında ziyaret ederek geçmiş olsun dileklerimizi ilettik. Kaymakamımız ile birlikte uyum içerisinde ilçemiz adına kaldığımız yerden çalışmaya devam edeceğiz.” diye konuştu.

“VATANDAŞLARIMIZIN HAYATI KOLAYLAŞIYOR”

Kaymakam Turan Atlamaz ile yaptığı görüşmenin ardından Kaymakamlık Yazı İşleri Müdürü Cemal Köse ile bir araya gelen Tok; Kaymakamlık işleyişinin vatandaşların işlerini kolaylaştırması açısından oldukça önem arz ettiğini belirtti.  Yazı İşleri Müdürlüğünden sonra İlçe Milli Eğitim Müdürü Selim Kurtoğlu’nun makam odasına geçen Tok, burada Kurtoğlu ve Milli Eğitim Şube Müdürleri ile görüştü. İlkadım’da eğitime verdiği destekle adından söz ettiren İlkadım belediye Başkanı Erdoğan Tok’a teşekkür eden Kurtoğlu; “İlçemiz sınırları içerisinde Belediye Başkanımız Erdoğan Tok’un elinin değmediği, fiziki bir çalışmanın yapılmadığı bir okulla bile karşılaşmadık. Bu da bizler için arkamızda her zaman güçlü bir desteğin olduğu anlamına geliyor bu nedenle Başkanımıza sonsuz teşekkür ederim” diye konuştu.

TOK, YENİ KİMLİK KARTI BAŞVURUSU YAPTI.

İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ziyaretlerinin ardından İlçe Nüfus Müdürü Hakkı Kurucuoğlu'nu ziyaret eden Tok, İlkadım’ın simgesi Saat Kulesi Biblosu hediye etti. Yaklaşık 50 ilden sayıca daha fazla nüfusa sahip olan İlkadım’da vatandaşın nüfus işlemlerinin aksamadan ilerlemesinin sevindirici olduğunu belirten Tok, ziyaret sonrası yeni kimlik kartı uygulamasına geçiş için başvuruda bulundu. Kurucuoğlu'ndan işleyiş ile ilgili bilgi alan İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok, daha sonra İlçe Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürü Fevzi Çalışıcı'yı da makamında ziyaret etti.

adminadmin