Samsun Haber
Giriş Tarihi : 26-07-2017 04:15   Güncelleme : 26-07-2017 04:15

Başkan Tok'tan Millilere Destek

İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok Deaflympics Olimpiyatları kapsamında Türkiye ile ABD erkek voleybol müsabakasını izledi.

Başkan Tok'tan Millilere Destek

Samsun'da düzenlenen 23. Yaz İşitme Engelliler Olimpiyat Oyunları Deaflympics'in heyecanlı müsabakalarından Türkiye ile ABD arasında oynanan voleybol maçında tribünde yerini aldı.

Mustafa Dağıstanlı Kapalı Spor Salonu'nda Türkiye-ABD voleybol arasında oynanan voleybol karşılaşmasını elinde Türk Bayraklarıyla izleyen Başkan Tok,   müsabaka süresince heyecanı doruktaydı. Millileri büyük bir coşku ve heyecanla destekleyen Başkan Tok, maç sonunda ABD voleybol takımını elde ettiği üstün başarıdan dolayı tebrik etti.

Maç sonrası sporcuları kutlayan İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok; '' 23. Yaz İşitme Engelliler Olimpiyatlarının yıldızı olan Erkek Voleybol Milli takımımızın ABD ile oynadığı maçı seyrettik. Mükemmel oyunlarıyla turnuva boyunca maç kaybetmeyen millilerimiz ABD'yi de 3 - 0 lık set üstünlüğüyle mağlup ederken bizlere de coşkulu anlar yaşattı. Voleybol takımımızı ve Olimpiyatlarda Ay Yıldızlı formayı gururla taşıyan tüm sporcularımızı yürekten tebrik ediyorum. Erkek Voleybol Milli takımımıza oynayacağı diğer maçlarda başarılar diliyorum.”  diye konuştu.

İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok maç sonunda sahaya inerek sporcularla tek tek sohbet edip fotoğraf çekildi.

 

adminadmin