Genel
Giriş Tarihi : 21-01-2019 10:34   Güncelleme : 21-01-2019 10:34

Başörtüne sahip çık Türkiye!

Yasaklar, 28 Şubat gibi darbelerle başörtüsünü bu milletin başından çıkaramayanlar taktik değiştirdi.

Başörtüne sahip çık Türkiye!

İngiliz BBC kanalı, kim tarafından desteklendiği bilinmeyen “Yalnız yürümeyeceksin” isimli platformla beraber “Başörtüsü çıkarma” eylemlerini “Özgürleşme” olarak gündeme getirerek toplumun dinamiklerini hedef almaya başladı.

Başörtüsü düşmanı küresel el, bu kez taktik değiştirdi. Taktiği uygulayanlar bu kez FETÖ gibi taşeronlar değil, bizzat proje sahibi İngilizler… İngiltere Devlet Televizyon BBC, 4 Ocak tarihinde yayınladığı “Başörtüsünü çıkaranlar: Neden bu kararı alıyorlar, neler yaşıyorlar?” başlığıyla yayınladığı bir röportaj ile başörtüsü karşıtı karanlık algı operasyonuna başladı.

İngiliz BBC, yaptığı haberlerde başörtüsünü çıkarma hikâyelerine yer verirken, sözde başörtülü isimlerin, başörtüsünü “aile ve toplum baskısıyla ve zorla taktıklarını, başörtüsünü çıkardıklarında ise özgürleştiklerini” iddia edecek kadar din düşmanlığında sınır tanımadı. Skandal haberlerde başörtüsü takanların dans bile edemediği, ancak başörtüsünü çıkaranların toplumla barıştığı gibi alçak bir mizansen de sergilendi.

BU PLATFORMU KİM DESTEKLİYOR?

BBC’nin İslam’ın önemli kurallarından başörtüsüne yönelik yürüttüğü karalama kampanyasındaki ortağı “Yalnız yürümeyeceksin” isimli nereden, kim tarafından desteklendiği henüz bilinmeyen bir platform. Toplumun genetikleriyle oynamak üzere kurulmuş operasyonel platform, kendisini “Başörtüsü takmış, başörtüsü çıkarmış ve başörtüsü baskısı yaşamış herkesin bir araya geldiği topluluk” olarak tanımlıyor.

“BAŞÖRTÜSÜNÜ ÇIKARIRSAN ÖZGÜRLEŞİRSİN!”

Taktiği uygulayanlar bu kez FETÖ gibi taşeronlar değil, bizzat proje sahibi İngilizler… İngiltere Devlet Televizyon BBC, başörtüsü karşıtı karanlık propagandasına 4 Ocak tarihinde, “Başörtüsünü çıkaranlar: Neden bu kararı alıyorlar, neler yaşıyorlar?” Başlığıyla yayınladığı bir röportaj ile başladı. İngiliz BBC, yaptığı haberlerde başörtüsünü çıkarma hikâyelerine yer verirken, sözde başörtülü isimlerin, başörtüsünü aile ve toplum baskısı, zorla taktığını, başörtüsü çıkardıklarını ise özgürleştiğini iddia edecek kadar din düşmanlığında sınır tanımadı. Skandal haberlerde başörtüsü takanların dans bile edemediği, ancak başörtüsünü çıkaranların toplumla barıştığı gibi alçak bir mizansende sergilendi. İngiliz BBC, aleni şekilde yüzde 99’u Müslüman olan, Viyana kapılarından, Çin seddine kadar İslam’ı götürüp, başörtüsü gibi kutsal değerler için can veren dedelerin torunlarına “Başörtüsünü çıkarma” konusunda teşvik ve tahrik kampanyasına başlattı. BBC, küresel düzenin tek tipleştirme projesi kapsamında hem aile müessesini yıkmak hem de toplumsal erozyonu genişletip, Deizm saçmalığına taraftar bulmak için var gücüyle çalışıyor.

DİNSİZ GENÇLİK!

Operasyonel platformun sitesinde, isimsiz şekilde “Başımdaki örtüyü üniversiteden mezun olunca kep atan öğrenciler gibi çıkarıp rüzgâra bırakacağım”, “Bırakın da kadınlar nasıl yaşayacaklarına kendileri karar versin”, “İki seçenek: Okula başımı örterek gitmek ya da okuldan alınmak” yazıları yazılara gençlik dine karşı isyankâr hale getirilmek isteniyor. Ayrıca, sitede yapılan paylaşımlarla başörtüsü öcüleştirildiği gibi muhafazakâr aileler, baskıcı, yobaz, cahil, geri kafalı, çağ dışı gibi alçak iftiralarla ötekileştiriliyor.

ATEİZM PROPAGANDASI!

Ayrıca sitedeki, “Erkeklerin tahrik olmasını durdurmak için kadınlara nasıl giyinmesi gerektiğini söyleyen dinlere de tanrıya da inanmıyorum” şeklindeki yazılarla Allah ve Yüce kitabı Kuran-ı Kerim hedef alınırken, açık şekilde ateizm propagandası yürütüyor, bununla beraber dindar neslin yetişmesinde önemli yer oynayan imam hatip okulları şu sözlerle aşağılanıyor: “Tüm açık yüreklilikle şunu söyleyebilirim ki imam hatip berbat bir yerdi” Sitede dikkat çeken başka bir taraf ise metinlerin profesyonelce yazılması.

Sabri İşbilen – Diriliş Postası

adminadmin