Samsun Haber
Giriş Tarihi : 12-04-2018 15:12   Güncelleme : 12-04-2018 15:12

Başörtüsü Düşmanı Fox TV Samsunsporlu Kızları Hedef Gösterdi

Sürekli skandallarla gündeme gelen Fox TV sunucusu İsmail Küçükkaya, futbolcularla birlikte seremoniye çıkan çocukların arasındaki başörtülü kız çocuklarından duyduğu rahatsızlığı ekrana taşıdı.

Başörtüsü Düşmanı Fox TV Samsunsporlu Kızları Hedef Gösterdi

Başörtülü kız çocuklarının yakın plan görüntülerini isteyen Küçükkaya'nın suç işlemişler gibi "Bütün kız çocuklarımız aynı durumda" demesi dikkat çekti.

Samsunspor-İstanbulspor maçı öncesi başörtüsü takarak futbolcularla birlikte sahaya çıkan imam hatip okulu öğrencisi küçük kızları hedef gösteren Fox Tv sunucusu İsmail Küçükkaya'ya o öğrencilerin aileleri ve okul yönetimi tepki gösterdi.

Samsun Valiliği ve Milli Eğitim Müdürlüğü'nün himayesinde 15 Temmuz Şehitler İmam Hatip Orta Okulu'nun başlattığı, "Oku Anla Yaşa" projesi kapsamında, Samsunspor-İstanbulspor karşılaşmasında kız öğrenciler futbolcularla sahaya çıkmıştı.

YÜZLERİNE YAKIN ÇEKİM YAPTILAR

Kız öğrencilerin yüzüne zoom yaparak ekrana getiren Fox tv sunucusu İsmail Küçükkaya ise "Ben bu konuda şu an itibariyle yorum yapmayayım. Bütün kız çocuklarımız aynı durumda gözüküyor. Bu fotoğrafı nasıl yorumlamalıyız. Sizlerin yorumlarını göreyim" sözleriyle başörtülü kızları hedef haline getirdi.

BÜTÜN KIZ ÇOCUKLARIMIZ AYNI DURUMDA

Kız çocuklarının yüzüne zoom yapılarak ekrana getirildiği görüntülere ilişkin Küçükkaya, "Ben bu konuda şu an itibariyle yorum yapmayayım. Bütün kız çocuklarımız aynı durumda gözüküyor. Bu fotoğrafı nasıl yorumlamalıyız. Sizlerin yorumlarını göreyim." dedi.

AİLELER FOX’A TEPKİ GÖSTERDİ

İsmail Küçükkaya'ya okul yönetimi ve aileler tepki gösterdi. Okul Müdürü İsmail Çamuroğlu, projeyi Türkiye gündemine yaymak için çocukların oraya çıktığını belirterek, "Böyle bir yorum yapmak gerçekten insanlığa sığmaz. Ayrıca 'Bütün kız çocuklarımız aynı durumda' diye yorum yapıyor. Orada bile yalan söylediği ortada. Çünkü orada sadece birkaç kız çocuğumuz başı kapalı. Başı açık olan çocuklarımız da var. Ancak, onun derdi bu değil. Biz projemizle gündeme gelmek istiyoruz. Böyle şeylerle değil" dedi.

Kaynak: sabah

adminadmin