Samsun Haber
Giriş Tarihi : 07-02-2019 09:22   Güncelleme : 07-02-2019 09:22

Bayburtlular Kültür Yardımlaşma Ve Dayanışma Derneği: Desteğimiz cumhur ittifakına!

Cumhur İttifakı Adayı İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok, Bayburtlular Kültür Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği’ne iade-i ziyarette bulundu.

Bayburtlular Kültür Yardımlaşma Ve Dayanışma Derneği: Desteğimiz cumhur ittifakına!

AK Parti İlkadım İlçe Başkanı Oktay Avcılar, AK Parti İlkadım Kadın Kolları Başkanı Halime Kesmen, MHP İlkadım Kadın Kolları Başkanı Gülşah Arslan ile birlikte Bayburtlular Kültür Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği’ne iade-i ziyarette bulunan Cumhur İttifakı Adayı İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok’u ev sahibi Bayburtlu MHP İlkadım İlçe Başkanı İkram Erdemir,  Dernek Başkanı Hakan Tali, AK Parti İl Yönetim Kurulu Üzeyir Bahadur,  Bayburtlular Derneği Zeytinlik Mahallesi Sorumlusu Cuma Akkuş  ve Bayburtlular karşıladı.

DESTEĞİMİZ CUMHUR İTTİFAKINA

Bayburtlular Kültür Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Hakan Tali, “ Manevi olarak her zaman yanımızda olan sadece bizlere değil, Samsun’daki tüm hemşeri derneklerine kucak açarak desteğini esirgemeyen Cumhur İttifakı Adayı İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok’un bundan önce olduğu gibi bundan sonraki süreçte de yanındayız, destekçisiyiz.” dedi.

“HEMŞERİLER, SAMSUNLULUK RUHUNUN MAYASIDIR”

Hemşerilik kültürünün önemine vurgu yapan MHP İlkadım İlçe Başkanı İkram Erdemir ise, Samsun’un mayasını, birlik ve beraberliğini tesis eden hemşerilik kültürünün Samsunluluk ruhunun öznesidir. Buradaki birlikteliğimiz mikro milliyetçilik değil, dostluğun kaynaşmasıdır, şehrin kazanımlarıdır.” diye konuştu.

“BAYBURTLULAR BİZİ EV SAHİBİ GİBİ GÖRDÜ”

AK Parti İlkadım İlçe Başkanı Oktay Avcılar, “Bayburtlulara yaptığımız her ziyarette hiçbir zaman misafir gibi olmadık. Evimizde gibi hissettik. Bu güzel birliktelik için teşekkür ederim.” dedi.

“MİKRO MİLLİYETÇİLİK DEĞİL, MAKRO KARDEŞLİK”

“Gönüllerini herkese açtıklarını, kimseyi memleketi ile ayrıştırmadan kucakladıklarını ifade eden Cumhur İttifakı Adayı İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok, “ Mikro milliyetçilik Samsun’a zarar veriyor. Samsun’da Bayburtlu, Gümüşhaneli, Rizeli, Trabzonlu, Artvinli, Ordulu,Tokatlı gibi bir sürü hemşeri var. Bu şehir tüm bölge insanını kucakladı. Çocuklarımızı birlikte büyüttük. Biz kaynaştık. Bir olduk. Birlikte olduk.  Hep birlikte Samsunlu olduk. Akraba olduk. Kız alıp, kız verdik. Benim damadım Kavaklı. Samsun’u mikro milliyetçilikle ayrıştırmaya biz fırsat vermedik. Siz de vermeyin. Mikro milliyetçilik şehre ve kente zarar. Mikro milliyetçilik değil, makro kardeşliği güçlendirmek lazım.” diye konuştu.

“CUMHUR İTTİFAKI,  PAZARA KADAR DEĞİL, MEZARA KADAR”

Cumhur İttifakının Adayı olarak yola çıktıklarını ifade eden İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok, “ Hep birlikte istişare halindeyiz. Cumhur İttifakının Adayı olarak yola çıktık. Safımızda, yolumuzda belli. Cumhur İttifakına sıkı sıkıya bağlıyız. Pazara kadar mezara kadar. Ebediyen birlikte olacağız. Ortak paydamız memleket. Birliktelik sahada yansıyor.” şeklinde konuştu

adminadmin