Kent Kültürü
Giriş Tarihi : 02-07-2014 09:49   Güncelleme : 02-07-2014 09:49

BAYINDIR MEMUR SEN İL TEMSİLCİSİ YETİKİYİ KAYBETMESİNE RAĞMEN NASIL ÖDÜLLENDİRİLİYOR!

Memur Sen’e bağlı Bayındır Memur Sen Samsun İl Temsilciliği iş kollarında yetkili sendika vasfını kaybetti.

BAYINDIR MEMUR SEN İL TEMSİLCİSİ YETİKİYİ KAYBETMESİNE RAĞMEN  NASIL ÖDÜLLENDİRİLİYOR!
Buna rağmen Bayındır Memur Sen İl temsilcisi ödüllendirilerek genel merkez delegesi yapıldı..

Genel merkez delegesi olan Memur Sen’e bağlı Bayındır Memur Sen Samsun İl Temsilcisi İlhan Anlı geçtiğimiz 15 Mayıs’ta yapılan yetkili sendika belirleme mücadelesinde yetkiyi Kamu Sen’e bağlı İmar Sen’e kaptırmıştı.

Memur Sen’e bağlı Bayındır Memur Sen, bu mücadelede mevcut üyelerinden 7 tanesinin Kamu Sen’e bağlı İmar Sen’e üye olmasına da engel olamamıştı.

Bayındır Memur Sen Samsun İl temsilcisi İlhan Anlı yetkili sendikayı Kamu Sen’e kaptırmanın ödülü olarak genel merkez delegesi yapıldı.

İlhan Anlı Çevre Şehircilik İl Müdürlüğü’nde, Çevre Denetimleri Şube Müdürü olarak görev yapıyor.

BU YETKİ KAYBI NASIL İZAH EDİLİYOR

Yetki Bayındır Memursen’deyken 55 üyesi vardı. Kamusen’e Bağlı İmar Sen ise 45 ile sayısını şaşırtıcı bir şekilde 22 kişi arttırarak 67’ye yükselterek yetkili sendika oldu..

Çevresindeki insanların büyük bir çoğunluğu paralel yapılanmanın Samsun’da ki önde gelen isimlerinden oluşan Anlı, kurumdaki paralel mensuplarını Memur SEN içerisinde yapılanarak iktidarın saldırılarından kurtarmaya çalışıyor.

Memur Sen İl Başkanı Geneysu’nun ifadelendirmesi ile iktidar döneminde böyle kayıbın nasıl izah edileceği merak konusuyken ödül olaral genel merkez delegesi olarak görevlendirilmesi ise ayrı bir soru işareti..
adminadmin