Güncel
Giriş Tarihi : 25-01-2014 18:27   Güncelleme : 25-01-2014 18:27

BEKTAŞ’TAN BİRLİK BERABERLİK MESAJI

Atakum eski Belediye Başkanı ve Ak Parti Atakum Belediye Başkan Adayı Adem Bektaş, AK Parti’nin Atakum’da Belediye Başkan Adayı gösterilmesinin ardından facebook sayfasında yayınladığı açıklamasıyla birlik mesajı verdi.

BEKTAŞ’TAN BİRLİK BERABERLİK MESAJI
Bektaş’ın “pire için yorgan yakanlardan değilim” diyerek bazı siyasetçilere gönderme yaptığı dikkatlerden kaçmayan mesajı şöyle:

“Bir seçim sürecini daha hep birlikte geçirdik. Partimiz Genel Merkezi, tüm ilçelerde bir "kanaat" getirdi ve adayları belirledi. Bu sürede, bizlere destek olan, dualarını esirgemeyen, mahalle gezilerinde, köylerde bizimle birlikte olan, emek veren tüm partililerimize, gönül dostlarımıza, Atakum sevdalılarına, bizleri başkanlık makamına layık görerek, bunun için çaba sarf eden gönülden destekleyen tüm Atakumlulara teşekkürü bir borç biliyorum.

AK PARTİ BAŞ TACIMIZDIR

Başbakanı'mız Sayın Recep Tayyip Erdoğan ve Partimiz Genel Merkezi, Samsun İl Başkanlığı ve milletvekillerinin de sunduğu görüşler çerçevesinde bir karar verdi. Bu karara saygımız sonsuz. Bizler, AK Parti'yi siyaset arenasında araç değil, halka hizmet sevdasında baş tacı yapanlar; bundan sonraki süreçte partimiz için çalışmaya, elimizi yine taşın altına koymaya devam edeceğiz.
 
Atakum'da, AK Parti belediyeciliğini hayata geçirmek, AK Parti'yi yeniden Atakum'da iktidar yapmak için, var gücümüzle çalışacak, 30 Mart tarihine kadar, partimizin verdiği görevleri harfien yerine getireceğiz.
 
Şunu açıkça belirtmeliyim ki, Ben "pirelere kızıp yorgan yakanlardan" hiçbir zaman olmadım. Bundan sonra da olmayacağım. Bazıları, "pireye kızarak yorgan yaktı". Ama her zaman kaybeden, kişiler değil, AK Parti oldu. Ben, aynısını yapmayacağım.

AK PARTİ BU SEÇİMİ KAYBETMEYECEK

AK Parti, bizim üzerimizdeki yorgandır. O yorganı üzerimize çekeceğiz, koruyacağız... Pirelere kızıp, üzerimizdeki yorganı yakmayacağım. AK Parti yorganının altında pireler bize zarar veremezler. Zarar vermelerine de müsaade etmeyeceğim. Bu konuda çeşitli beklenti içinde olanlar, AK Parti'ye seçim kaybettirme hevesiyle yanıp tutuşanlar, bu beklentilerine kavuşamayacaklar.
 
Ben, AK Parti şemsiyesi altında buluşanlarla birlikte, 30 Mart'a kadar, Genel Merkezi'mizin aldığı tüm kararları saygıyla karşılıyor, aday olan gönüldaşlarımıza başarılar diliyor, tüm gücümüzle desteğimi sunuyorum.
adminadmin