Gündem
Giriş Tarihi : 15-11-2013 15:19   Güncelleme : 15-11-2013 15:19

BEKTAŞ'TAN KAYMAKAM BAKOĞLU'NA ZİYARET

Atakum Belediyesi eski Başkanı ve Atakum Belediye Başkan A. Adayı Mimar Adem Bektaş, Atakum'un kayıp yıllarını telafi etmek için 2 kat daha fazla çalışacaklarını belirterek, "Önümüzdeki 5 yıl sanki 10 yılmış gibi, canla başla çalışacağız. Yapmamız gerekenlerin 2 katını yapacağız. Yapmak zorundayız. Evet, farkındayız, işimiz kolay değil ama zor da değil. Çünkü biz "hizmet adamıyız". Atakum’un hizmetkarıyız" dedi.

BEKTAŞ'TAN KAYMAKAM BAKOĞLU'NA ZİYARET
BİZ HİZMET ADAMIYIZ, ATAKUM'UN HİZMETKARIYIZ
ATAKUM İÇİN CANLA BAŞLA ÇALIŞACAĞIZ
KAYIP YILLARI TELAFİ EDECEĞİZ

Atakum Belediyesi eski Başkanı ve Atakum Belediye Başkan Aday Adayı Mimar Adem Bektaş, aday adaylığını açıkladıktan sonraki gezi ve ziyaretlerine hız kesmeden devam ediyor.  Başkan Bektaş, önceki gün de Atakum Kaymakamı Ali Bakoğlu’nu makamında ziyaret etti. Ziyaretin ardından Başkan Bektaş, Esenevler Mahallesi'ndeki esnafları da gezerek, sorunlarını dinledi, projelerini anlattı.

ATAKUM'U "UTANÇTAN" KURTARDIK

Atakum Kaymakamı Ali Bakoğlu ile makamında görüşen Başkan Bektaş, geçmiş dönemde yaptıkları çalışmalar ve ileriki yıllar için yapmayı planladığı projeler hakkında bilgi verdi. Başkan Bektaş, "Atakum'da göreve geldiğimiz ilk anda belediye binamızı yaparak, Atakum'u büyük bir utançtan kurtardık. 'Bir belediye binası bile yok' denilen Atakum'a, kısa sürede modern bir belediye binası kazandırdık. Bununla gurur duyuyoruz. Atakum ile ilgili yaptıklarımız, bundan sonra yapacak olduklarımızın teminatıdır" dedi.

KAYMAKAM BAKOĞLU'NDAN TEŞEKKÜR

Başkan Bektaş'ın yapmış olduğu çalışmaların gözle görülür olduğunu ve ilçeye kattığı değerin farkında olduğunu söyleyen Kaymakam Bakoğlu ise, Başkan Bektaş'ın ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek, seçim çalışmalarında başarılar diledi.

DEMİR USTASI İLE "DERİN" SOHBET

Başkan Bektaş, Kaymakam Bakoğlu'nu ziyaret ettikten sonra Esenevler Mahallesi'nde esnaf ziyaretleri yaptı. Bektaş, inşaatlarda çalışan işçilerle bir süre sohbet etti. Başkan Bektaş'ın inşaat demirlerini bağlayan bir demir ustası ile "demir bağlama tekniği" üzerine ettiği sohbet ise çevredekiler tarafından ilgiyle dinlendi.

BEKTAŞ: ALLAH'IN İZNİYLE MART'TA GELİYORUZ

Esnaf ziyaretlerinde Atakum'un bundan sonra kaybedecek 1 dakikasının bile olmadığının altını çizen Başkan Bektaş, şöyle konuştu:  "Şimdi Atakum’a  yeniden hizmet etme zamanı.  Ufkunu açtığımız Atakum’un  önünde yeni ufuklar açmak, 21. yüzyıla yakışır büyük Atakum’u oluşturmak Atakent, Altınkum, Çatalçam, Taflan tarafında ticari ve sosyal hareketi getirmek başkalarının 4 yıl boyunca konuşup da yapamadığı Kent Meydanı'nı bir tane değil birkaç tane yapmak, yeni projeleri hayata geçirmek, Atakum'u Karadeniz'in en modern, en etkili, sosyal ve ekonomik anlamda cazibe merkezi haline getirmek için göreve, hizmete yeniden talibiz. Bu talebimiz Atakum nezdinde de büyük bir ilgi ve alaka uyandırdı. Atakumlular, bu talebimize olumlu yanıt verdi. Allah'ın izniyle, 2014 Mart'ında Atakumlular sandıkta iradelerini gösterecek, Atakum'u bir paçavra gibi kullanmaya çalışanlardan hesap soracak, yeniden hizmet belediyeciliğini hayata geçirmek için kararını verecektir"

BİZ HİZMET ADAMIYIZ ATAKUM'UN HİZMETKARIYIZ

Atakum'un son 4 yılda çok zaman kaybı yaşadığının altını çizen Başkan Bektaş, "Bu demektir ki; önümüzdeki 5 yıl sanki  10 yılmış gibi çalışacağız. Yapmamız gerekenlerin 2 katını yapacağız. Yapmak zorundayız. Atakum'a 4 yılda onlarca sene kaybettirenlerin, zarara uğratanların açtığı yaraları bizler "hizmet belediyeciliği" anlayışı ile kapatacağız, Atakum'un kayıp yıllarını geri getirmek için canla başla çalışacağız.  Evet, farkındayız, işimiz kolay değil ama zor da değil. Çünkü biz "hizmet adamıyız". Atakum’un "hizmetkarıyız". Güç sizden hizmet bizden" 
adminadmin