Güncel
Giriş Tarihi : 07-07-2015 21:31   Güncelleme : 07-07-2015 21:31

Belediyeden ücretsiz danışmanlık hizmeti

ORDU (AA) - Altınordu Belediyesi tarafından üniversite tercihlerinde öğrencilere yardımcı olmak amacıyla İstanbul Aydın Üniversitesi’nin destekleriyle tercih danışma merkezi uygulaması başlatıldı

Belediyeden ücretsiz danışmanlık hizmeti

ORDU (AA) - Altınordu Belediyesi tarafından üniversite tercihlerinde öğrencilere yardımcı olmak amacıyla İstanbul Aydın Üniversitesi’nin destekleriyle tercih danışma merkezi uygulaması başlatıldı. 

Belediye Başkanı Engin Tekintaş, yaptığı açıklamada, üniversite tercihlerin gençler ve aileleri için önemli olduğunu söyledi.

Yapılacak her yanlış tercihin gençlerin geleceğinin kararmasına neden olabildiğini ifade eden Tekintaş, şunları kaydetti:

"Liseden mezun olan kardeşlerimiz Lisans Yerleştirme Sınavı’na girdiler. Sınav sonuçlarının açıklanmasıyla birlikte gençlerimizi ve ailelerini sınav stresinin ardından şimdide tercih stresi sardı. Biz de geçtiğimiz yıl olduğu gibi bu yıl da İstanbul Aydın Üniversitesi ile birlikte tahıl pazarında oluşturduğumuz stant ile gençlerimize tercihlerinde yardımcı olmaya çalışıyoruz. Tercih yapacak olan tüm kardeşlerimizi gönüllerindeki üniversitelere yerleşmelerini ve bu vesileyle hem ilçemizi hem ülkemizi hem de ailelerine hayırlar ve güzellikler getirmesini temenni ediyorum." 

adminadmin