Samsun Haber
Giriş Tarihi : 20-04-2020 14:59   Güncelleme : 20-04-2020 14:59

Bem-Bir-Sen Samsun Şube Başkanı Savaş Gayretli Fedakar Belediye Çalışanlarımız Ödüllendirilmelidir!

Bem-Bir-Sen Samsun Şube Başkanı Savaş Gayretli belediye başkanlarına çağrıda bulunarak, koronavirüs salgınına karşı fedakarca görev yapan büyükşehir ve ilçe belediyeleri Zabıta, Sosyal Hizmetler, Basın-Yayın, Çözüm merkezleri, Temizlik, Cenaze ve Defin hizmetinde çalışanlarımızın mücadelelerine özel destek vermelerini istedi.

Bem-Bir-Sen Samsun Şube Başkanı Savaş Gayretli Fedakar Belediye Çalışanlarımız Ödüllendirilmelidir!

Gayretli yaptığı açıklamada belediye başkanlarından Bem-Bir-Sen olarak İş kolundaki bu görevlilerin fedakârca yürüttükleri çalışmalarının unutulmamasını ve bu personelin ödüllendirilmesini talep etti.

Samsun BEM-BİR-SEN Şube Başkanı Savaş Gayretli açıklamasına şöyle devam etti;

“Salgın virüs nedeniyle evlerinden çıkamayan, sokağa çıkma yasağı nedeniyle evde kalan vatandaşlarımızın hizmetine koşan bu çalışanlarımız, vatandaşlarımızın büyük takdirini kazanıyor. Görevlerini fedakarane ve kahramanca yapan ve halkımızın her isteğine koşarak can siperane bir görev ifa eden çalışanlarımız bu azmi takdire şayandır. Her türlü riske rağmen mesai mefhumu ve görev tanımına bakmadan mücadele eden çalışanlarımızın bu mücadelesi unutulmamalıdır.

BEM BİR SEN Samsun Şube Başkanlığı olarak Belediye başkanlarımızdan bu süreçte tüm risklere rağmen hizmet veren çalışanlarımızın ikramiye ile ödüllendirmelerini talep ediyoruz.

Halkın emrinde karşılıksız görev yapan çalışanlarımıza verilecek ikramiye bir nebze ödül olacaktır ve daha çok azim ile çalışmalarına vesile olacaktır.

Samsun’daki Belediye Başkanlarımızın bu çağrımıza kayıtsız kalmayacağını düşünüyorum.

Bu zorlu süreçte görevini layıkıyla yerine getiren herkese teşekkürlerimi sunuyorum. El ele verip, hep birlikte bu zorlu sürecinde üstesinden geleceğiz inşallah. Bütün vatandaşlarımıza “Evde kal sağlıklı kal” diyorum”

Recep YAZGANRecep YAZGAN