Samsun Haber
Giriş Tarihi : 05-12-2019 09:29   Güncelleme : 05-12-2019 09:29

BEM BİR SEN Samsun Şubesi’nden Ankara Çıkarması!

BEMBİR SEN Samsun Şubesi Başkanı Savaş Gayretli Samsun Memur Sen şube başkanlarıyla birlikte Ankara’da bir dizi ziyaret geçekleştirdi.

BEM BİR SEN Samsun Şubesi’nden Ankara Çıkarması!

 BEMBİR SEN Samsun Şubesi Başkanı Savaş Gayretli Ankara’da Samsun milletvekilleri Yusuf Ziya Yılmaz, Fuat Göktaş, Çiğdem Karaaslan, Ahmet Demircan ve Orhan Kırcalı’yı ziyaretlerinin ardından Memur Sen Başkanı Ali Yalçın, BEMBİR SEN Genel Başkanı Levent Uslu ve BEMBİR SEN Genel Başkan Yardımcısı Nurettin Sever’e nezaket ziyareti yaptı.

Gayretli ve Samsun heyeti ardından Merhum Muhsin Yazıcıoğlu ve Nuri Pakdil kabirlerini ziyaret ederek dua etti.

BEMBİR SEN Samsun Şubesi Başkanı Savaş Gayretli ve Samsun heyetinin son durağı Vakıflar Genel müdür Yardımcısı Burhan Ersoy ziyareti ile Çözüm okulları Sahibi ve Yönetim Kurulu Başkanı ve ÖZ-DER Başkanı Ahmet Akça oldu.

MEMUR SEN Samsun Şube Başkanlarının Ankara ziyaretine Eğitim Birsen 1 Nolu Şube Başkanı ve Memur Sen İl Başkanı Hamdi Yıldız, BEM-BİR-SEN Şube Başkanı Savaş Gayretli, Diyanet Sen 1 Nolu Şube Başkanı Murat Akkuş, Ulaştırma MEMUR SEN Başkanı Remzi Arat, Birlik Habersen Başkanı Ayhen Beyaz, Sağlık Sen Başkanı İlyas Biçer, Bayındır Memur Sen Başkanı İsa Çolak, Eğitim Bir Sen 2 Nolu Şube Başkan Vekili Ahmet Çakır katıldı.

SÖZLEŞMELİ MEMURLARIN KADROYA GEÇMESİ İÇİN

BEMBİR SEN Samsun Şubesi Başkanı Savaş Gayretli ziyaretlerle alakalı olarak, MEMUR SEN Samsun Şube Başkanları olarak Ankara’da Memur-Sen Genel Başkanı Ali Yalçın, Bem-Bir-Sen Genel Başkanı Levent Uslu, Bem-Bir-Sen Genel Başkan Yardımcısı Nurettin Sever, Sağlık Sen Genel Başkanı Semih Durmuş, Birlik Haber Sen Genel Başkanı Ömer Budak, Bayındır Memur Sen Genel Başkanı Soner Can Tufanoğlu, Ulaştırma Memur-Sen Genel Başkanı Kenan Çalışkan, Diyanet-Sen Genel Başkan Yardımcısı Hacıbey Özkan Samsun Memur-Sen heyeti olarak Konfederasyonumuz Memur-Sen ve Sendika Genel Başkanlarımızı ziyaret ettik.

Ziyaretlerimizde üyelerimizin sorunlarını, taleplerini ve Sözleşmeli Memurlarımızın kadroya geçmesi konusunun önemini vurguladık.

Ankara’da ayrıca AK Parti Sivil Toplum ve Halkla İlişkilerden sorumlu Genel Başkan Yardımcısı ve Adana Milletvekili Jülide Sarıeroğlu, Aile Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Sayın Zehra Zümrüt Selçuk ile Memur-Sen Genel Merkezimizde bir toplantı gerçekleştirdik. Toplantıda Sözleşmeli Memurlarımızın Kadrosu Ayrıca dile getirdik” dedi.

adminadmin