Güncel
Giriş Tarihi : 12-08-2017 15:43   Güncelleme : 12-08-2017 15:43

Berkin Elvan için ortalığı ayağa kaldıranlar Eren İçin Sessiz Kaldı!

Gezi eylemlerinde hayatını kaybeden Berkin Elvan için ortalığı ayağa kaldıranlar, 15 yaşında alçak teröristlerin şehit ettiği yetim Eren Bülbül için sessiz kaldı!

Berkin Elvan için ortalığı ayağa kaldıranlar Eren İçin Sessiz Kaldı!

 Berkin Elvan için ortalığı ayağa kaldıranlar Eren için sessiz kaldı!

Türkiye 15 yaşında alçak teröristlerin şehit ettiği Eren Bülbül için ağlarken, Türkiye'de "sol muhalefet" maskeli ikiyüzlülük bir kez daha kendini belli etti.

Berkin Elvan için ortalığı ayağa kaldıranlar, 15 yaşındaki bir çocuğun PKK terör örgütü tarafından katledilmesine sessiz kaldılar.

BÖYLE İKİYÜZLÜLÜĞE LANET OLSUN!

Berkin Elvan için ekmek almaya giderken vuruldu diye duyarlılık gösterenler, ölümleri bile ayrıştırırken, her zamanki riyakar yüzlerini ortaya koydular.

EREN BÜLBÜL'ÜN ŞEHİT EDİLMESİNE GEZİCİ MEDYA SESSİZ

Gezi eylemleri esnasında taktığı kırmızı fularıyla malum medya tarafından fenomen haline getirilen, ve daha sonraki dönemlerde terör örgütü PKK'ya katılıp silah kuşanmış ve Türkiye'ye karşı alçak eylemler gerçekleştirmişti. Aynı terörist kız terör örgütü PKK adına bir başka terör örgütü DEAŞ'la girdiği çatışmada ölmüş, günlerce sivil toplum kuruluşları ve insan hakları dernekleri bu teröristi gündemlerinde tutmuştu.

TERÖRİSTLERE GÖSTERİLEN HASSASİYET EREN'E GÖSTERİLMEDİ

Gezi eylemleri döneminde gerek Berkin Elvan gerek Kırmızı Fularlı teröristi parlatan malum medya, kahraman Eren Bülbül'ün şehadetine sessiz kalmayı tercih etti.

Sosyal medya kullanıcıları ise durum hakkında düşüncelerini böyle ifade etti:

-Berkin Elvan için hayat duruyorsa Eren Bülbül için kıyametin kopması lazım!

-Berkin Elvan için sokağa dökülenler, Eren Bülbül de 15 yaşındaydı, siz neredesiniz?

-Berkin Elvan Kadar Konuşulmayacak Ama! Eren Bülbül,15'inde Maçka'da Teröristlerin Saklandığı Sığınağı Mehmetçiklere Gösterirken Şehit Düştü –

Takvim

adminadmin