Eğitim
Giriş Tarihi : 07-07-2019 10:53   Güncelleme : 07-07-2019 10:53

Beşiktaş İngilizce Kursları

Türk Amerikan Derneğinin İngilizce dil eğitiminde uzun yıllar süregelen tecrübesiyle sizde en iyi şekilde İngilizce konuşabileceksiniz.

Beşiktaş İngilizce Kursları

Öğrenci odaklı olan metotlarla, kaliteyi birleştirip vermiş olduğumuz Beşiktaş İngilizce kursu ile dil öğrenme konusunda hiçbir zorluk çekmeyeceksiniz. Sıradan kalıpları kırarak verdiğimiz eğitim sayesinde, kısa sürede eğlenerek İngilizce dilini, bütün ayrıntılarıyla konuşabilecek ve benimseyeceksiniz.

 Konuşma ağırlıklı olan Communicative Aproach metotlarımızla, enerjisi yüksek eğitimcilerimizle sizlere İngilizceyi öğretmek için her türlü çabayı sarf ediyoruz.

 Seviye Tespit Sınavı

 Beşiktaş İngilizce Kurslarımıza başvurduğunuzda sizleri seviyenizi belirleyecek olan basit bir sınava tabi tutuyoruz. Bu sınavdaki dil becerinizi öğrendikten sonra, en iyi eğitim programlarımızı kalitesinin ispatlamış olan eğitimcilerimizle birlikte hazırlıyoruz. Bu tespit aşaması ve programlamadan sonra, donanımlı sınıflarımızda eğitim süreçlerini başlatıyoruz.

 Erken Öğrenme Fırsatı

 Bizi tercih ettiğiniz andan itibaren, kullandığımız metotlar sayesinde, İngilizceyi ne kadar kolay öğrendiğinizi fark edeceksiniz. Eğer sizler de istekli olursanız, çok kısa bir süre sonra İngilizce dilini konuşma seviyenize kendiniz bile şaşıracaksınız. Verdiğimiz eğitimler öğretme odaklı olduğu kadar, pratik yaptırmaya yöneliktir. Sağlamış olduğumuz çeşitli aktivitelerle öğrendiğiniz bilgilerinizi pratiğe dönüştürme fırsatları sunuyoruz.

 Yurt Dışı Deneyimi

 Birçok insan İngilizceyi öğrenme yolunun yurt dışına çıkmak olduğunu düşünmektedir. Bu konuda kendilerine hak veriyoruz. Ancak bunun nedeni, ülkemizde verilen İngilizce kurslarının yeterli seviyelerde olmamasından kaynaklandığını düşünüyoruz. Genellikle öğrenciler bir kursa başvurup İngilizce öğrenmeyi amaçlarken, kurs bitiminde hiçbir kabiliyet kazanmadıklarını fark ediyorlar.

 Oysa biz Türk Amerikan Derneği olarak, bütün oluşan kalıpları kırarak, öğrencilerimize en iyisini vermeye çalışıyoruz. Öğrencilerimiz kurs aşamasındayken öğrendiklerini deneyimle imkanına sahip olabiliyorlar. Dolayısıyla amacımız sizden para kazanmaktan çok size talep ettiğiniz dili en iyi şekilde öğretmek oluyor. Bu kaliteli öğretimi verebilecek potansiyelde materyallere ve eğitimcilere sahibiz. Bizi tercih ederek, yurt dışında yaşayacağınız bütün deneyimleri, yurt dışına çıkmadan yaşayabileceksiniz.

 Yerli ve Yabancı Eğitimciler

 Son teknoloji sınıflar ve sınıf içi materyallerle, çağımıza uygun olarak öğrenme sürecinize katkıda bulunuyoruz. Yerli ve yabancı kaliteli eğitimcilerimiz sayesinde, İngilizceyi hem teorik hem pratik olarak öğrenme fırsatı sunabiliyoruz.

 Farkımız Nedir?

 Türk Amerikan Derneği Taksim İngilizce kursu, her şeyden önce öğrencilerine değer vermektedir. Bu değerler doğrultusunda, ilgi odaklı çalışmalar yürütmektedir. Her öğrencinin İngilizce dilini kolayca öğrenebildiğinin farkında olan bir kurumdur. Bu doğrultularda hareket ederek, klasikleşmiş öğrenememe kalıplarını kırarak, yepyeni ufuklara doğru adımlar atmaktadır.

 Türk Amerikan Derneği, uzun yıllar vermiş olduğu kaliteli İngilizce kurslarıyla, çok sayıda öğrencisine en iyi şekilde İngilizce öğrenim imkanı tanımıştır. Kursları bitmiş birçok öğrencimiz, bugün uluslararası düzeyde İngilizce konuşabilmekte, bu doğrultuda çalışmaları yapabilmektedir. Eğer dilerseniz, sizin için hazırladığımız ilgili kurs programlarımıza dahil olabilir, farkımızın nerede olduğunu anlayabilirsiniz. Kursumuza katıldıktan sonra, İngilizceyi kolayca öğrendiğinizi fark edeceksiniz.

adminadmin