Genel
Giriş Tarihi : 27-01-2019 11:53   Güncelleme : 27-01-2019 11:53

Beynelmilel Barış Devleti Türkiye!

Emperyalizmin yıkım, sömürü, işgal, darbe, sefalet götürdüğü her diyarın kurtuluşu için beklediği devlet Selçuklu ve Osmanlı’nın mirasçısı Türkiye…

Beynelmilel Barış Devleti Türkiye!

 

3 bin yıllık mazisi olan Türkiye Cumhuriyeti, emperyalizmin pençesindeki Katar, Irak, Suriye, Filistin ve Venezuela’ya yönelik askeri, diplomatik ve insani hamleleriyle cihana “Ben de varım” mesajını duyurdu.

Berlin Duvarı yıkılana kadar kapitalizmin çarkları arasına sıkışan ya da komünizmin hapishanesinde esarete düşen insanoğlu, 21. yüzyılda yine Doğu ve Batı bloku arasında tercihe zorlansa da 3. bir alternatifi daha var. Bahsedilen bu alternatif kendilerine “Bağlantısızlar” diyen fantastik bir hareket değil, Tuna Nehri’nin uçlarından Çin Seddi’ne, Afrika’nın en ücra köşelerine kadar bin yıl boyunca gittiği her toprağa zenginlik, ilim, özgürlük ve barış götüren Selçuklu ile Osmanlı’nın mirasçısı Türkiye. Darbe girişimlerine, ekonomik saldırılara ve ihanetlere rağmen Başkan Recep Tayyip Erdoğan ile beraber “Türkiye Türkiye’den büyüktür” gerçeği yeniden hayat buldu.

ABD, kimyasal silah bahanesiyle Irak’ı işgal etti, petrollerine el koydu, mezhep savaşı çıkardı, terör örgütlerini o topraklarda görevlendirdi. Türkiye ise Bağdat yönetiminin otoritesini güçlendirdiği gibi ABD kuklası Barzani’nin Irak’ı fiili olarak bölmesini engelledi, Irak’ta istikrarı destekledi. Suriye’de savaşı ABD ve Rusya çıkardı. ABD, terörü bahane ederek Suriye’de yuvalandı, Rusya binlerce masumu öldürmesinin yanı sıra, Akdeniz’e inmeyi başardı. Türkiye, zulmümden kaçan 3.5 milyon Suriyeli muhacire kapılarını açarak dünyaya insanlık dersi verdiği gibi, Fırat Kalkanı ve Zeytin Dalı harekatlarıyla PKK-DEAŞ terör örgütlerini temizledi. Cerablus, Rai, EL-Bab, Afrin gibi bölgeleri kurtaran Türkiye, oraları huzur adasına dönüştürdü. Fırat doğusuna yapılacak operasyonda bölgedeki tüm emperyal hedefleri yerle bir edecek.

“TÜRKİYE’YE GELDİK ÇÜNKÜ YENİ BİR GÜÇ DOĞUYOR”

Suudi Arabistan, BAE, Bahreyn, Mısır gibi Körfez diktatörlerinin ön ayak olduğu Katar darbesini de engelleyen, Erdoğan yönetimindeki Türkiye oldu. Türkiye, ordusu ve siyasi gücüyle Katar’ı boğma operasyonunu püskürttü, ABD ve kuklaları kaybetti.

MAZLUMUN YANINDAYIZ

ABD’nin hedefi İsrail’in Kudüs işgalini meşrulaştırıp, Müslüman diyarı Kudüs’ü Siyonizm’in başkenti yapmaktı. Ancak Erdoğan, hem İslam İşbirliği Teşkilatı Zirvesi hem de Birleşmiş Milletler oylamasıyla Kudüs’ün Filistin’e ait olduğunu tescilleyerek, ABD’yi dünyanın gözü önünde küçük düşürdü. Bugün gündem Venezuela... ABD, altınlarını ve petrolünü gasp etmek istediği Venezuela’da halkın seçtiği lider Maduro’ya karşı darbe girişimi başlattı, Maduro’nun ve emperyalizmin hedefindeki Venezuela’nın yanındaki tek samimi ülke ise Türkiye… Türkiye’nin geldiği noktayı Maduro, şu sözlerle özetlemişti:

“Türkiye’ye geldik çünkü yeni bir güç doğuyor.”

adminadmin