Samsun Haber
Giriş Tarihi : 25-03-2017 11:20   Güncelleme : 25-03-2017 13:23

Bilal Erdoğan’dan İbrahim Sandıkçı’ya Plaket!

Samsun Haber - Atakum Anadolu İmam Hatip Lisesi’ni ziyaret ederek bir konuşma yapan Bilal Erdoğan, Atakum İmam Hatip okulu yaptırma ve yaşatma derneği başkanı İş Adamı İbrahim Sandıkçı’ya hizmetlerinden dolayı bir plaket verdi.

Bilal Erdoğan’dan İbrahim Sandıkçı’ya Plaket!

Ensar vakfının davetli olarak Samsun’a gelen Cumhurbaşkanı recep Tayyip Erdoğan’ın oğlu Bilal Erdoğan Samsun İmam Hatip Okulları Platformunun programında da konuştu.

Erdoğan, “Türk milletinin üzerinden 200 yıl boyunca bir modernleşme, batılılaşma baskısının silindir gibi gelip geçtiğini anlatan Erdoğan, özgüven, kimlik ve karakterinin ayaklar altına alınmaya çalıştığını vurguladı.” Dedi.

15 Temmuz'un, Türk milletinin ellerindeki, ayaklarındaki prangaları kırdığı anlamına geldiğine de dikkat çeken Erdoğan "O prangaları kıran millet, 1960 darbesinde sokağa çıkmayan milletten tankların önüne yatan millet haline geldiğini gösterdi. Bu işte tekrar inancımıza kavuşmamızın nasıl somut neticeler verdiğinin göstergesidir. Ülkemizde darbeci zihniyet yaşadığı müddetçe bilecek ki bu millet eski millet değil. 15 Temmuz'u yapan zihniyet, 'Televizyondan bir alt yazı geçirsek, kimse sokağa çıkamaz' diye konuşuyordu. Ne oldu? Bu millet onları nasıl mahcup etti, nasıl dünya gözüyle rezil rüsva etti, çok güzel şekilde izledik." diye konuştu.

Bilal Erdoğan daha sonra okulun kuruluşundan bugüne maddi ve manevi desteğini esirgemeyen AK Parti Samsun eski Merkez İlçe Başkanı İş Adamı İbrahim Sandıkçı’ya hizmetlerinden dolayı bir plaket verdi.

 

adminadmin