Köşe Yazıları
Giriş Tarihi : 01-08-2012 14:15   Güncelleme : 01-08-2012 14:15

Bir Adam Arıyoruz

Müslümanlara, müslüman ülke idarecilerine, neden İslam coğrafyasında dökülen kana bir çare bulamıyoruz diyecek bir adam arıyoruz

Bir Adam Arıyoruz
Müslümanlara, müslüman ülke idarecilerine, neden İslam coğrafyasında dökülen kana bir çare bulamıyoruz diyecek bir adam arıyoruz.
 
Görmüyor musunuz batılı ülkeler bizim üzerimizden hem güç gösterisi yapıyor.
Hem silah satıp para kazanıyor hem de muhtemel rakibi olacak potansiyeli birbirine kırdırıyor
 
Gelin birlik olup mezhep, güç ve ırk çekişmelerini bir kenara bırakıp bu coğrafyaya huzur, güven getirelim diyecek bir adam arıyoruz.
Ey Müslümanlar bu zulümler daha ne kadar sürecek, daha ne kadar kan dökülecek, bu coğrafyaya ne zaman huzur gelecek diyecek bir adam arıyoruz.
 
Ey Müslüman ülke idarecileri hiç mi vicdanınız sızlamıyor bu kadar ülke bir araya gelip bölgemizdeki sorunları çözemiyoruz da batılı sömürgeciler bölgeyi ateşe veriyor diyecek bir adam arıyoruz.
 
Ey bölge ülkeleri idarecileri, Siyonist ve sömürgeci zihniyet bölgede 22 ülkenin sınırları, rejimleri değişecek diyor planlar yapıyor, bizler de bu hain planlara karşı tedbir alıp tehlikeyi bertaraf etmemiz gerekirken neden onlara yardımcı oluyor bölgenin kan gölüne dönmesine sessiz Kalıyoruz diyecek bir adam arıyoruz.
 
Artık silkinelim İslam dini bize ne emrediyorsa ona göre hareket edelim diyecek bir adam arıyoruz.
 
Görmüyor musunuz adamlar göğsünüze hançer saplayacağız dediler, biz ise yok siz öyle der ama öyle yapmazsınız dedik, durum ortada Müslümanların yaşadığı yer neresi olursa olsun. İster Bosna ister Afrika ister Ortadoğu sürekli kan gözyaşı durmuyor. Adamlar müslümanları ikinci sınıf insan görüyor.
 
Kendi savunma paktımızı, kendi birleşik İslam birliğini kuralım. Kendi çaremizi kendimiz üretelim diyecek bir adam arıyoruz.
 
Sizce yeter artık deme zamanı gelmedi mi? bu bölge üzerine kan ve sömürü hesapları yapanları lanetleme, bölgeden def etme zamanı gelmedi mi? diyecek bir adam arıyoruz.
 
 Bu sıkıntılara çözüm üretmeyen, üretemeyen bölge ülke liderlerini silkeleyip kendilerine getirecek, hepsini bir masa etrafında toplayacak ve bu sıkıntılara bir çözüm, bir çare bulacak bir adam bir LİDER arıyoruz.
 
Unut mayalım ki bu cinayetlerin vebali var bunun hesabı öbür tarafta hepimiz zor veririz.
 
 
Adnan öz
adminadmin