Samsun Haber
Giriş Tarihi : 08-12-2018 09:16   Güncelleme : 08-12-2018 09:16

Bir Babanın Terme Belediye Başkanı Şenol Kul’a isyanı!

​Terme Belediye Başkanı Şenol Kul hakkında sosyal medyada bir babanın yaptığı paylaşım okuyanları hayrete düşürüyor.

Bir Babanın Terme Belediye Başkanı Şenol Kul’a isyanı!

Termeli Aydın Ekiz, oğlunun Jandarma astsubayıyken Terme Belediyesine geçişi için Terme Belediye Başkanı Şenol Kul ile görüştüklerini, Şenol Kul’dan onay aldıktan sonra oğlu İskender Ekiz’in astsubaylıktan istifa ettiğini yazdıktan sonra şöyle devam ediyor;

“Benim oğlum olan İskender EKİZ jandarmada astsubaylık yaparken, 2018 Şubat ayında Terme Belediye Başkanı Şenol KUL ile görüşerek belediyeye geçiş yapmak istediğini söyledik.

O tarihten Nisan ayına kadar kanuni prosedürü araştıran Şenol KUL herhangi bir problem olmadığını söyleyerek gerekli resmi işler için ilgili müdürüne bizi gönderdi ve benim oğlum istifa etti.

BİZİ 8 AY BEKLETTİ

Terme Belediyesi olarak güvenlik soruşturmasını dahi yaptı. Hatta Samsun valiliğine personel alımıyla alakalı resmi yazı yazdığını ve gelen cevapta memurların 6 aylık bekleme süresi olduğunu söyleyerek toplamda bizi 8 ay bekletti.

Üstelik bu bekleme tarihinde süreçle alakalı görüşmeye gittiğimizde bize uzman, astsubay olan çoğu kişinin bu işle alakalı başkana gittiğini, hepsini kapıdan geri gönderdiğini sadece İskender için değerlendirme yaptığını söyledi.

BİR İNSANIN EKMEĞİYLE OYNADI

O tarihten sonra başkan her seferinde oyalamaya başladı. Çocuğumu işinden ettikten sonra ben alamam, söz vermedim diyerek 2 gün önce makamında küfür etti ve konuyu kapattı. Hani şimdilerde paylaştığı sözde samimiyet, sözde insanlık nerede? Ben evladımı ne zorluklarla yetiştirip meslek sahibi yaptım. Allahtan da mı korkun yok? Bir insanın ekmeğiyle oynamak bu kadar mı kolay?

Madem yapmayacaksın neden istifa ettiriyorsun? Bize yazık değil mi? Sen söz vermemiş olsan bu işe kalkışır mıyız ki bizi yalancılıkla itham ediyorsun. Bu Terme ufak yer. Herkes birbirini tanır. Beni de çocuğumu da herkes bilir. Tabi ki seni de biliyorlar. Ben ağzımla çocuğum yalan konuştu desem inanan olmaz. Ama Allah büyük. Makamlar, mevkiler gelir geçer. Bizi bu duruma soktun ya Allahu teala seni bildiği gibi yapsın inşallah.

adminadmin