Köşe Yazıları
Giriş Tarihi : 15-02-2020 10:10   Güncelleme : 15-02-2020 10:10

Bir Tek Sigara Kaldı

Bir Tek Sigara Kaldı

Müjdeler olsun. Türkiye’de dini ve sosyal konularda bütün meselelerimiz halloldu. Bir tek sigara konusu kaldı. Bunu da halledebilirsek hiçbir sorun kalmayacak.

Allah’ın varlığına ve birliğine imanımız tamdır. Bundan kimse şüphe duymuyor. Allah’ın peygamberlerine, kitaplarına, meleklerine, ahiret gününe ve kadere iman konusunda kimsede bir şüphe, vesvese kalmamış.

Dinimizin en önemli emri olan namaz konusunda da çok iyi bir noktaya geldik. Öyle ki camilerimizde her beş vakitte yer kalmıyor. Bütün işyerlerinde mescitler açılmış ta ki camiye gidemeyecek kadar meşgul olanlar namazını kaçırmasın…

Allah’ın haram kıldığı alkollü içki, uyuşturucu gibi insanın hem dünyasını hem de ahiretini karartan kötü alışkanlıklardan eser kalmamış. Alkollü içki satan dükkanlar satış yapacak kimse bulamadıkları için kapanmak zorunda kalmış. Keza alkol yüzünden artık hiçbir trafik kazası meydana gelmiyor. Dostluk ve arkadaşlıklar bozulmuyor. İçkinin kötülüklerin anası olduğu; bütün milletimiz tarafından pek iyi anlaşılmış.

YAZININ DEVAMINI OKUMAK İÇİN TIKLAYINIZ

Recep YAZGANRecep YAZGAN