Samsun Haber
Giriş Tarihi : 27-11-2018 13:24   Güncelleme : 27-11-2018 13:36

Birileri Samsun Trabzon gerginliğiyle siyasi rant peşinde koşuyor

Birileri Samsun Trabzon gerginliğiyle siyasi rant peşinde koşuyor

Samsun’a Gümüşhane’den getirilerek İyi Parti Samsun Milletvekili olan Bedri Yaşar’ın, Trabzonspor maçındaki yorumu tepki çekti.

Henüz AK Parti Canik İlçe Başkan Yardımcısının, “Trabzonlular olmazsa Samsun Aç Kalır” şeklindeki yorumları tazeliğini korurken şimdi de İYİ Parti Samsun Milletvekili Bedri Yaşar'ın Trabzonspor-Fenerbahçe maçı öncesi Trabzon’da yayın yapan yerel bir kanala verdiği röportajı Samsun'da tepkilere neden oldu.

SAMSUNSPOR MAÇINDA GÖREMEDİK

Samsunlu olmaması ve Samsun’da yaşamaması nedeniyle ‘İthal aday’ şeklinde tepkilerin odağı haline gelen, aslen Gümüşhaneli olan İyi Parti Samsun Milletvekili Bedri Yaşar’ı, Samsunspor taraftarları ‘kendilerini Samsunspor maçında görmek isteriz’ diyerek Samsunspor maçına davet etti.

İYİ Parti Samsun Milletvekili Bedri Yaşar tepkiler dinmek bilmiyor.

İşte o tepkilerden bazıları;

Hüseyin Kahraman

Samsun İyi Parti Milletvekili Bedri Yaşar

Samsunspor’umuzun Şampiyonluk Yolundaki Önemli Hacettepe Maçına Gelmeyip,

Trabzon’a Destek İçin,

Trabzonspor Fenerbahçe Maçına Gidiyor.

Önemli Değil Seçim Zamanı Meral Akşener Samsun Meydanında Samsunspor Kaşkolunu Takar En Büyük Samsunspor’lu Bizim Partimiz Der Unutulur Gider.

Faruk Menteşoğlu

GÜMÜŞHANELİ TRABZONSPORLU AMA SAMSUN MİLLETVEKİLİ!!!

İyi parti Samsun milletvekili Bedri Yaşar Trabzon Fenerbahçe maçında gayet mutlu pozlar veriyor Samsunspor stadına seçimden seçime gelen bu Tür kişiliklerin Samsun’da siyaset yapmasını bir Samsunsporlu olarak istemiyoruz benim şehrimden maaş alıp Trabzon’a maça gidiyorsan haram zıkkım olsun bu pozu bir Ak Partili verseydi Samsun stadında nefes almadan küfür ederdiniz büyük Samsunspor taraftarı Samsun Samsunsporludur bu zaatı Seçim zamanı Samsun sokaklarında görmek istemiyoruz Meral Akşener de o atkıyı bir daha Samsun’a gelince takmasın Samsunspor siyaset malzemesi değil bir Aşktır.

Samsunspor

Gümüşhaneli, Samsun Milletvekili, Trabzonspor'u tutuyor.

İYİ Parti Samsun Milletvekili Bedri Yaşar'ın Trabzonspor-Fenerbahçe maçı öncesi özel bir kanala verdiği demeç Samsun'da infiale neden oldu.

Gümüşhaneli, Samsun Milletvekili, Trabzonspor'u tutuyor.21. Dönem MHP Gümüşhane Milletvekili olarak TBMM'ye giden daha sonra İYİ Parti'den bu dönem Samsun Milletvekili seçilen Bedri Yaşar'ın, ne kadar Samsunlu olduğu ortaya çıktı.

Her platformda Samsunluluk ruhuna vurgu yapan Milletvekili Bedri Yaşar'ın Trabzonspor-Fenerbahçe maçı öncesindeki sözleri Samsunsporlu taraftarları çıldırttı.

Yaşar, özel bir kanala verdiği röportajında 'Trabzonspor'u canı gönülden destekliyorum. Bizden tam destek, her zaman destek' sözleri ile bir kez daha ne kadar Samsunlu olduğunu gösterdi.

adminadmin