Analiz
Giriş Tarihi : 01-11-2018 10:34   Güncelleme : 01-11-2018 10:34

Birileri “ülkücüsüz AK Parti” istiyor!

Birileri “ülkücüsüz AK Parti” istiyor!

 

Farkında mısınız birileri özelikle, ‘’Ülkücüsüz bir AK Parti’’ gayreti içerisinde!

Hem AK Parti içinde hem de AK Parti dışında aidiyetleri faklı da olsa, menfaat birlikteliği kurmuş çevrelerdeki kişiler, ‘’Ülkücüsüz bir AK Parti’’ için ittifak halinde canhıraş bir şekilde meydanlarda, ekranlarda arzı endam etmekteler!

Peşinen belirtmek isterim ki, bu ittifak kazanır bu kişiler AK Parti içinde başarılı olurlarsa, bundan en fazla zararı AK Parti görecektir!

15 Temmuz başarısız işgal girişiminden sonra temelleri atılan, ‘’Cumhur İttifakı’’ ismiyle ete kemiğe bürünen ittifak zarar görecektir!

Allah muhafaza bu durumda da ülke, millet, ümmet felakete sürüklenecektir!

Buyurun geçmişteki örneklerine bakalım:

AP ne zaman içinde Ülkücü tasfiyesi yaptı küçüldü, içte ve dışta elini zayıflattı! Peşinden 12 Mart Muhtırası, 12 Eylül Darbesi derken kendisi bile yok oldu, ancak DYP ismiyle varlığını başta merhum Ayvaz Gökdemir gibi Ülkücüleri bünyesine alarak sürdürebildi!

Dört eğilimi bünyesinde toplama iddiasıyla yola çıkan ANAP, ne zaman ki Ülkücüleri bünyesinden tasfiye etti, yıkılışını yok oluşunu hızlandırdı!

Her iki parti  de özellikle her devrin adamı kimliğindeki zevatın ve medyanın yönlendirmesiyle ne zaman ittifak arayışı içerisine girdilerse, düşüşe de geçmişlerdir!

Dün, merkez sağ üzerinde bu tezgâhı kuranlar maalesef ki, bugünlerde aynı tezgâhı merkez sağı temsil noktasında olan AK Parti’ye de kurmaktalar!

Hem de Cumhur İttifakı başarısı ortadayken...

Nedir, Cumhur İttifakının faydası diye sorsak, hemen hemen herkesin üzerinde ittifak edeceği terörle mücadele olacaktır!

Peki, bu zamanda özelikle de yerel seçimlerin arifesinde bu tezgâh ekranlarda her alanda neden arttı?  

Özellikle, kayyum atanan bölgelerdeki belediyelerin, PKK PYD YPG ve FETÖ ’nün dili HDP’li başkanlara ve kadrolara teslim edilmesinin ötesinde, CHP HDP birlikteliği ve İP desteği ile İstanbul, Ankara, Mersin, Adana gibi büyükşehirlerde de HDP’ye belediye kazandırmak!

‘’Hadi be’’ demeyin!

Özelikle de CHP HDP birlikteliği ve İP desteğinin, İstanbul’da Esenyurt, Sultangazi gibi ilçelerin HDP’ye bırakıldığı bilgileri bendeniz gibi sıradan bir gazeteciye geliyor da Nagehan Alçı gibi gazeteciliği meslek seçmiş birilerine gelmiyor mu?

Allah muhafaza, 1 Nisan 2018 sabahına uyanan Türkiye nasıl bir Türkiye olur, bir düşünün!

Sınırının hemen ötesinde bağımsızlık referandumunu ertelemiş bir Kürt devleti, hem de ABD destekli PYD YPG destekli kurulmaya çalışılan devlet ortadayken!

Bu tezgâhı kuranların da iddiası şu, ‘’MHP dolayısıyla Ülkücülerle kurulacak ittifaktan Kürt oyları kaçacak’’(!)

Bu bir yalan, bu bir algı operasyonudur, çünkü gerek 12 Eylül 1980 öncesi gerekse günümüzde özelikle de büyükşehirlerde MHP ve Ülkü Ocakları başkan ve teşkilat mensuplarında Kürt kardeşlerimizin sayısı bugünkü CHP’dekilerden daha fazladır!

1977 yılında, bugünün PKK YPG PYD’lileri tarafından şehit edilen Merhum Hikmet Tekin namı diğer “Hamido” hem de 27 yaşında MHP’den Bingöl Belediye Başkanı seçilmişti!

17 Nisan 1978’de şehit olan Malatya Belediye Başkanı, Malatya’da CHP saltanatını yıkan adamdır ve özelikle Ülkücülerin, merhum Türkeş Bey’in desteği ile belediye başkanı seçilmiştir!

AK Parti MHP yerel seçimlerde kurumsal olarak ittifak yapar ya da yapmaz, lakin AK Parti özellikle kuruluşundan beri Ülkücülerle kurduğu gönül ittihadını kaybetmemeli!

Ahmet YENİLMEZ - GÜNEŞ

adminadmin