Köşe Yazıları
Giriş Tarihi : 04-02-2012 19:28   Güncelleme : 04-02-2012 19:28

Boşuna demedik

Fenerbahçe düşünsün diye boşuna demedik

Boşuna demedik
Fenerbahçe düşünsün diye boşuna demedik..

Hatırlarsanız Samsunspor  Süper Ligi garantilediğinde ‘Fenerbahçe düşünsün’ diye bir yazı yazmıştık. Bunu yazarken ne futbolu çok bildiğimizden, nede geleceği tahmin edebildiğimizdendi.

Biraz mizah, biraz hatıraların canlanması, birazda bazı takımların bazı takımlara sahada kurduğu üstünlükten dolayı bunları yazmıştık. Fenerle oynadığımız biri Antalya’da hazırlık iki lig maçı toplam üç maçta yenilmedik.

Bunları yazarken emeğe saygıyı da unutmamak gerekir. Feneri yendiğimiz için değil, iyi oynadığımız için. Hele Karabük maçı da alınırsa ligde kalma şansımız yükselir.

Antep’in buraya gelecek olması Manisa’nın maç kazanamaması bizleri ümitlendirmektedir. Hocanın on beş puan almamız gerekiyor demesi şaşırtıcı.

Manisa ve Antep üç maç kazansa otuz beş puan yapar. O zaman ikili averaj devreye girer. Manisa ikili averajda bizden iyi. Bizce bizim on sekiz puan almamız gerekiyor. Alabilir miyiz? İnşallah alırız..

Karabük maçı çok önemli bu maçı alabilirsek, ya da en azından yenilmezsek ümidimizi önümüzdeki maçlara taşırız. Keşke demeyi sevmiyoruz ama şu hoca değişikliği ilkyarının sonunda yapılsaydı…

Artık kenetlenme zamanı. İçerdeki bütün maçlar da tribünler tıklım tıklım olmalı - ki olacağını biliyoruz- gerçekten Samsunspor taraftarı hem doluluk, hem aktiflik bakımından sayılı taraftar grupları arasındadır aynı desteği bekliyoruz.

Yeni alınan stoper bize göre gereksizdi ama hocaya güveniyoruz o istediyse bir sebebi vardır.
Artık iş hocada ve takım oyuncalarında aynı ciddiyet, aynı disiplin, aynı arzuyla maçlara devam edersek ligde kalmamız için hiçbir engel yok

Esen kalın
adminadmin