Kültür
Giriş Tarihi : 03-12-2017 12:00   Güncelleme : 03-12-2017 12:36

Bu Aralık Ayında ses getirecek filmler

Sinemalar.com, Aralık ayında vizyona girecek filmler arasından ses getirecek 5 filmi sıraladı. Hayranlarının bir yıllık bekleyişini sona erdiren Star Wars: Son Jedi de bu filmlerden biri.

Bu Aralık Ayında ses getirecek filmler

Sinemaseverler için oldukça verimli bir yıl olan 2017’nin Aralık ayında da komedi, biyografi, dram ve animasyon türlerinde yılın merakla beklenen son sinema filmleri beyazperdeye taşınıyor. Türkiye’nin en büyük sinema sitesi Sinemalar.com, Aralık ayında vizyona girecek filmler arasından ses getirecek 5 filmi sıraladı. Hayranlarının bir yıllık bekleyişini sona erdiren Star Wars: Son Jedi de bu filmlerden biri. Listede yer alan diğer filmler Suburbicon, Godard ve Ben, Dönme Dolap ve Vincent’ten Sevgilerle…

SUBURBİCON

Vizyon Tarihi: 8 Aralık 2017

Tür: Gizem, Komedi, Suç

Yönetmen: George Clooney

Oyuncular: Matt Damon, Julianne Moore, Oscar Isaac, Jack Conley, Ellen Crawford

Şehir merkezinin biraz dışında yer alan Suburbicon Mahallesi, huzurlu yaşamı, bakımlı evleri ve nezih ortamıyla son derece cazip bir yaşam merkezidir. Gardner Lodge (Matt Damon) da burada eşi ve çocuğuyla mutludur, ancak eşinin ölümünün ardından mahallenin gerçek yüzüyle ilgili bilmediği çok şey olduğunu fark edecektir.

STAR WARS: SON JEDİ

Vizyon Tarihi: 13 Aralık 2017

Tür: Bilim Kurgu, Aksiyon, Fantastik, Macera

Yönetmen: Rian Johnson

Oyuncular: Daisy Ridley, Domhnall Gleeson, Adam Driver, Oscar Isaac, Billie Lourd

31 Aralık 2013'te, Yıldız Savaşları'nın 3. üçlemesinin çekileceği, yani 8. ve 9. filmlerin yapılacağı duyurulmuştu. 2017'nin Ocak ayında ise filmin adının The Last Jedi olacağı açıklandı. Heyecanla beklenen Star Wars, yıl bitmeden vizyona giriyor. Filmin oyuncu kadrosunda Daisy Ridley, Domhnall Gleeson, Adam Driver, Oscar Isaac, Billie Lourd gibi isimler yer alıyor.

GODARD VE BEN (REDOUBTABLE)

Vizyon Tarihi: 15 Aralık 2017

Tür: Biyografi, Dram, Romantik

Yönetmen: Michel Hazanavicius

Oyuncular: Louis Garrel, Stacy Martin, Bérénice Bejo, Grégory Gadebois, Micha Lescot

Artist filminin yönetmeni Michel Hazanavicius, bu filmiyle Fransız sinemasının efsane yönetmeni Jean-Luc Godard’a göz kırpıyor. Yönetmene saygı duruşu niteliğinde olan filmde Godard’ı Louis Garrel canlandırıyor. Artist’in yıldızı Bérénice Béjo’nun da rol aldığı Godard ve Ben, gerçek hayatta hem yıldızı hem de eşi olan Anne Wiazemsky’nin anılarından yola çıkılarak sinemaya uyarlandı.

DÖNME DOLAP (WONDER WHEEL)

Vizyon Tarihi: 22 Aralık 2017

Tür: Dram

Yönetmen: Woody Allen

Oyuncular: Kate Winslet, James Belushi, Juno Temple, Justin Timberlake, Max Casella

Bir zamanların aktristi Ginny, sürekli duygusal dalgalanmalar yaşar. Ginny’nin atlıkarınca operatörü olan babası Humpty, gangsterlerden saklanan Carolina ve oyun yazarı olmak isteyen Mickey'nin hayatları 1950’lerde Coney Adası’ndaki bir lunaparkta kesişiyor. Woody Allen'ın yönetmen koltuğuna oturduğu Dönme Dolap, geçen yıl gösterime giren Café Society filminden sonra çok ses getirecek gibi görünüyor.

VİNCENT’TEN SEVGİLERLE (LOVİNG VİNCENT)

Vizyon Tarihi: 29 Aralık 2017

Tür: Animasyon, Dram, Suç

Yönetmen: Hugh Welchman, Dorota Kobiela

Oyuncular: Chris O'Dowd, Jerome Flynn, John Sessions, Richard Banks

Animasyon film sevenlerin yıl bitmeden mutlaka izlemesi gereken Vincent’ten Sevgilerle, ünlü ressam Vincent Van Gogh’un ilgi çekici hayat hikâyesini anlatıyor. Van Gogh'un etkileyici resimlerinin yanı sıra tutkulu ve talihsiz hayat hikâyesi, 60.000 kare oluşturacak şekilde 125 profesyonel yağlı boya ressamı tarafından çizildi. Yönetmenliğini Dorota Kobiela ve Hugh Welchman’ın yaptığı film, Van Gogh’un 120’den fazla tablosundan oluşuyor.

Sinema tutkunları olarak istediğiniz her an Sinemalar.com’dan en iyi filmleri keşfedebilir, yeni filmlerle ilgili bilgi alabilir ve heyecanla beklediğiniz filmlerin fragmanlarını izleyebilirsiniz.

Eğer siz de sinema dünyasını yakından takip etmek istiyorsanız, Sinemalar.com iOS veya Android uygulamalarını indirerek sinema haberlerini, vizyondaki ve vizyona girecek filmleri takip edebilir, şehrinizdeki sinema salonları ile seans bilgilerini öğrenebilirsiniz.

adminadmin