Köşe Yazıları
Giriş Tarihi : 03-06-2019 12:23   Güncelleme : 03-06-2019 12:23

Bu Çocuk Okumaz!

Bu Çocuk Okumaz!

“Bu çocuk okumaz azizim, bunu bir esnafın yanına çırak ver!” derlerdi, daha sonra bu laf “ Bu adam olmaz, Bunu bir tamircinin yanına ver!” olarak evrildi, Şimdilerde ise bir iş veya bir oluşun istenileni vermeyeceği ön güldüğünde söylediğimiz bir söz oldu…

Bu Çocuk Okumaz, Azizim…

Malum 23 Haziran’da İBB Seçimleri yenileniyor. Fakat bu yenileme süreci içerisinde de görünen o ki, Gerek Cumhurbaşkanı Erdoğan gerekse Ak Parti ve kurmayları vatandaşın ne dediğini hala anlamamış.

Vatandaş ısrarla eskileri yani “Zamanında hangimiz Cemaatçi değildik ki?!” kılıfı içerisine girip kendilerini kamufle ettiğini zanneden siyasileri görmek istemiyor dedikçe ısrarla bu kişilere görevler dağıtılması vatandaşı gerdikçe geriyor.

15 Temmuz’dan hemen sonra “Ahmakmışım!” diyerek günah çıkartmak daha sonra ise gerek hükümete gerekse Cumhurbaşkanı Erdoğan’a ver yansın etmek! Bunun ödülü olarak ta oğula, seçilecek yerden Ak Partide Milletvekilliği sağlamak. Yetmez! 31 Mart yerel seçimleri öncesi Eski CB, BB ve Bakanlarla kendilerine görev istemek! Aksi takdirde memleketin hal ve gidişatı kötü diye uyarmak! 31 Mart sonrası 23 Haziran öncesi de Cumhurbaşkanlığı Yüksek İstişare Kurulunda görevlendirilmek?!

Yine aynı keza Bakanlıklarda ve Belediye Başkanlığı döneminde zaman doldurmakta mahir adamları Kamu Bankalarının yönetim kurullarında görevlendirmek!

adminadmin