Köşe Yazıları
Giriş Tarihi : 16-08-2017 10:32   Güncelleme : 16-08-2017 10:32

Bu dünya size de kalmaz!

Suudi Kraliyet Ailesi:

Bu dünya size de kalmaz!

Evvel ki gün akşam saatlerinde kraliyet ailesine ait özel uçak ile Milas Bodrum Havalimanı’na gelen Suudi Prens El-Velid bin Telal bin Abdülaziz el Suud ve ailesi Göltürkbükü Mahallesi’ndeki delüks bir otele yerleşti. 300 bavul ve 30 bisikletle geldiği tesisin 300 metre uzunluğundaki koyunu ve 20 locayı kapatan Prens Suud ve ailesi ekmek elden su gölden gel keyfim gel tatillerini yapıyorlar.

Suudi Arabistan Kralı Selman bin Abdülaziz, ise Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın davetlisi olarak 2016’nın Nisanında Ankara’ya gelmişti. Suudi kralın Ankara’da kalacağı Otelde, “kişiye özel” bazı düzenlemeler yapılmış, Suudi kralı, kalacakları oteli de tamamen kapatmıştı.

Öte yandan Suudi yetkililer, Kral Selman’ın Türkiye ziyareti öncesinde 500 civarında Mercedes araç kiralamıştı. Ankara’da yeterli sayıda araç bulunamaması üzerine İstanbul, Antalya gibi farklı illerden de kiralık Mercedes’ler getirildi. Araçlar, Kral Selman’ın kalacağı otelin parkına sığmamış, otelin önünde de uzun araç kuyrukları oluşmuştu.

2015 yılı G-20 Liderler Zirvesi'nde Mardan Palace Hotel'i 3 günlüğüne kapatan Suudi Arabistan Kralı Salman ve heyetinin özel eşyaları, 16 kamyon özel eşya ve 65 adet özel yapım Mercedes marka otomobil otele taşınmıştı. Kral Salman ve Prens Telal geceliği 15 bin Euro olan özel villalarda konaklamışlardı. Bu dünya Sultan Süleyman’a kalmamışken size mi kalacak?

Dünya küresel açlık raporuna göre 4 çocuktan biri yetersiz besleniyor, saatte 300 çocuk açlıktan ölüyor. Hal böyleyken yukarıda bahsettiğim fuzuli masraflar yapılıyor ve açlıktan ölen insanlar görmezden geliniyorsa yaşasın cehennem diyorum.

Yemen’de İdam:

14 Ağustos’ta Yemen'de 22 yaşındaki Hüseyin El-Sakit 5 yaşındaki bir kız çocuğuna tecavüz edip, öldürmek suçundan idama mahkûm edilip cezası infaz edilmişti. Tecavüzcünün infazı başkent Sana'nın en kalabalık noktası olan Tahrir Meydanı'nda bir vincin ucuna asılarak gerçekleşti.

Peki, bu durum şeriata (Kuran-ı Kerim) uygun mudur evet uygundur. Ve artık lütfen bizim ülkemizde de idamı hak eden suçlular idam edilsin ve ceza evlerinde beslenilmesin.

Köpeği Ezen Cani:

Cani Sürücü, yolda hiçbir araç olmamasına rağmen aniden aracını yolun sağ tarafından bekleyen bir köpeğin üstüne sürüyor. Bu köpek kaçarak ezilmekten kurtulurken, diğer bir köpek aracın peşinde koşmaya başlıyor. Bunu fark eden sürücü, sola manevra yapmak yerine aracı köpeğin üzerine sürmeye devam ediyor. Başı aracın altında kalan köpek olay yerinde ölürken, sürücü durmadan olay yerinden kaçıyor. Daha sonra gözaltına alınan cani sürücü ifadesi alındıktan sonra serbest bırakılıyor. Cezası ise Hayvanları Koruma Kanununa muhalefetten 1097 lira.

Bir canın bedeli 1097 lira. Bu can illa insan canımı olmalı köpek canı can değil mi? ona o canı veren ALLAH cc. değil mi?

Bikiniyle Plajda Namaz:

Bodrum'da çekilen videoda kendini bilmez bir kadının bikiniyle plajda namaz kıldığı görülüyor. Sosyal medyada yayılan görüntüler üzerine tepkiler hızla büyürken kimliği henüz belli olmayan bu kadının yetkililer tarafından bulup adaletin karşısına çıkarılması gerekir. Namaz ile alay edilmez edilemez.

Kalın sağlıcakla.

Araştırmacı - Yazar

Ahmet ÖZTÜRK

[email protected]

adminadmin