Köşe Yazıları
Giriş Tarihi : 16-05-2017 11:32   Güncelleme : 16-05-2017 11:32

Bu işi taraftar bitirecek!

Hezimeti ve üzüntüsü bol bir sezonun finaline geldik, İnşallah bir daha böyle bir sezon geçirmeyiz.

Bu işi taraftar bitirecek!

Son yıllarda bütün finalleri kaybetmiş bir takımın taraftarı olarak çok endişeleniyorum ama bir tek güvencem o müthiş Samsunspor taraftarının duruma el koyacak ve maçı Samsunspor’un alması için 12. hatta 13. adam olacak olması biraz ümidimi artırıyor.

Bandırmaspor Malatyaspor maçını izlemiş ve bu takımla son maçımızda aramızda 3 puan olursa bunlar bizi dağıtır diye endişeye kapılmıştım.

Her hattıyla bizden daha iyi bir takımla oynayacağımızı düşünüyorum.                                                            

Son maçlarda süper bir çıkış yapmış Bandırmaspor’u durdurabilmek için teknik ekip, futbolcular, yönetim ve taraftarlar çok çalışıp bütün detayları düşünmemiz gerekecek.

Şu anki oyun oynama pozisyonuna baksak en kırılgan takım Urfa ve Samsunspor’dur. Bizim bir tek avantajımız içerde ve taraftarımızın önünde oynayacak olmamızdır.

Bir de beraberliğin bize yetecek olması Bandırmaspor’un ise mutlak galip gelmesi gerekliliği bizim için avantajdır ama maçı beraberliğe bağlamaya çalışmak çok riskli olacaktır. Bir düşünün son dakika berabereyiz yırttık diye düşünürken Allah muhafaza bir gol yememiz bir alt lige düşmemize sebebiyet verecektir.

Bir alt lige düşmek tabii ki her şeyin sonu değildir ama gittiğimiz her deplasmanda Samsunspor kümeye diye tempo tutulması bile bizlere nasıl üzüntü veriyor bir de küme düşsek ne olur bir düşünün.

Ben Osman Özköylü hocanın yerinde olsam Bandırmaspor’un Mustafa Uğur hoca geldikten sonra ki maçların tamamını videodan izler, onları Sivasspor’un nasıl yendiğine bakar, ona göre bir oyun planı geliştiririm ve futbolcu kardeşlerimize bunu defalarca anlatırım.

Biz kurtulduk diye bakıp Bandırmaspor son hamleyle buralara geldiği için bizden daha rahat olabilecektir çok dikkatli olmamız gerekir.

Maçı yönetecek hakemlerin de üzerimize oynadığını düşündüğümüz birkaç hakemden birinin atanması durumunda mutlak itiraz edip değiştirmeye çalışmak gerekir.

Uzun uzun yazmaya gerek yok. Herkes üzerine düşeni layığı ile yapmalı, futbolcular da giydikleri o şanlı SAMSUNSPOR formasının kuru bir yeri kalmayacak şekilde terleriyle ıslanmasını sağlamalılar.

İş bizde bitecek. Büyük SAMSUNSPOR TARAFTARI biz bari gereğini yapıp takımın ligde tutunmasını sağlayalım bunun için önce stadı doldurup maç bitene kadar takıma sabırla destek olalım.

Adnan ÖZ

adminadmin