Gündem
Giriş Tarihi : 24-02-2014 13:21   Güncelleme : 24-02-2014 13:21

BU KAVGAYI DURDURUN AK PARTİ’Yİ YIPRATIYORSUNUZ!

AK Parti kamuoyu, Canik Belediye Başkanı Osman Genç ile Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz’ın basın üzerinden devam eden kavgasından rahatsızlığını dile getiriyor.

BU KAVGAYI DURDURUN AK PARTİ’Yİ YIPRATIYORSUNUZ!
Kavganın kişilerden önce partiye zarar verdiğini belirten AK Partililer, seçim öncesi alevlenen ve manşetler üzerinden devam eden kavganın Samsun’da AK Parti’nin oylarına zarar verecek noktaya gelmesinden endişe duyduklarını belirtiyor..

Hukuki sürecin devam ettiği bazı davaların ısıtılarak yeniden manşetlere taşınmasının kişilerle birlikte AK Parti’nin oy oranına yönelik bilinçaltı bir mücadele olduğunu dile getiren AK Parti çevresinden isimlerin, özellikle Yusuf Ziya’ya yakın olan bazı basın yayın organlarının bunu bilinçli bir şekilde yaptıklarına dikkat çekiyor..

HEDEF KİŞİLERDEN ÖNCE AK PARTİ

Öte yandan Samsun’da Büyükşehir Belediye Başkan Yusuf Ziya Yılmaz karşıtı basın yayın organlarının da yıpratma kampanyasına dahil olarak çift taraflı bir yaylım ateşinin tarafı olduklarını ve bu kavga gürültüden daha çok AK Parti’nin Samsun’daki oy oranının hedef alındığı vurgulanıyor..

Seçim öncesi bu ve benzer kavgaların sıklıkla yaşandığını da belirten AK Parti çevreleri, “Burada asıl hedefin Samsun’daki kişilerden ziyade AK Parti ve onun şahsında Başbakan Recep Tayyip Erdoğan olduğunun bilinmesi gerekiyor” diyorlar.

AK Parti’nin Türkiye genelindeki oy oranının düşürülmesi için Ülkenin birçok yerinde bunun gibi kavgaların belirli bir merkezden düğmeye basılmış gibi başlatıldığına da dikkat çeken AK Parti gönüllüleri, “Ülkenin istikrarının hedef alındığı bu kavganın bir an önce son bulması için her iki tarafa da da sağ duyu çağrısı yapıyoruz..

Bu kavga bir önce son bulmalıdır. Çünkü buradaki hedef Başbakanımız ve Ülkemizin istikrarıdır” diyerek tehlikenin yerelden daha çok genel bir tablo çizdiğini belirtiyor.. 
adminadmin