Genel
Giriş Tarihi : 25-04-2018 10:46   Güncelleme : 25-04-2018 10:46

Bu resim sosyal medyayı salladı!

​Halk TV Program yapımcısı Uğur Dündar'ın Saadet Partisi’nin düzenlediği Necmettin Erbakan Ödül törenine katılması sosyal medyanın en çok yorum yapılan olayı oldu.

Bu resim sosyal medyayı salladı!

Twitterda Uğur Dündar’ın namaz kılan öğrenciler hakkında yaptığı haberleri paylaşan kullanıcılar, “Rahmetli Erbakan’ın kemikleri sızlattınız” diye yazdı.

Uğur Dündar’ı Saadet Partisi’nin Necemttin Erbakan Ödüllerinde gösteren resmi paylaşan bir kullanıcı ise, Uğur Dündar’ın el hareketini kinaye yaparak;

“Saadet pastanesini denetleyen Uğur Dündar: "Bi fare gördük, te bu kadar!" diye espiri yaptı.

Bir diğer kullanıcı ise, Uğur Dündar’ın 28 Şubat haberleri hakkında, “Uğur Dündar 28 Şubat dönemi haberleri için: Yaptığım bütün haberlerin altına yine imzamı atarım. Tereddütsüz imzamı atarım. Vicdanen o kadar rahatım ki duvara yatak resmî yapar karşısına geçer mışıl mışıl uyurum” şeklindeki konuşmasını hatırlattı.

Bir diğer kullanıcının paylaşımı;

“Ebu Leheb özel ödülü bu yıl Uğur Dündar'a layık görüldü”

Bir başka yorum;

“Fadime Şahin, Ali Kalkancı ve Müslüm Gündüz'ün yönetmeni Uğur Dündar şuan Cumhurbaşkanı Abdullah Gül ile Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu ile birlikte Erbakan Ödülleri Töreninde.

GÜL CUMHURBAŞ. OLMASIN DİYE TENCERE TAVA ÇALANLAR ZİYAN OLDU

Bir diğer yorum;

Uğur Dündar da Rahmetli Erbakan’ı anma gecesinde. Ar damarınız çatlamış olmalı...

Erbakana küfreden Osman Özbek ile İ. Hakkı Karadayı’yı da çağırın tam olsun.

Erbakan hocama hürmetiniz lafta,

Baba katiliyle babanız bir safta...”

Bir başka;

“Erbakan’a çok tehlikeli biri diyen Ruşen Çakır adına yıllarca müslümanlara düşmanlık eden Uğur Dündar, Erbakan Ödülleri töreninde ödül veriyor..Bu ayıp da size yüz yıl yeter..”

Bir diğeri;

“28 Şubat'ın Provokatörlerinden birisi olan Uğur Dündar, Erbakan ödülü için davetli, Erbakan hocanın biricik oğlu Fatih Erbakan davetli değil.  Bu törenin adı Erbakan hocaya hakaret edenlere verilen ödül töreni olmalı. Kanıma dokundu TV 5 ten başka kanala geçtim”

 

adminadmin