Kültür
Giriş Tarihi : 08-01-2020 11:26   Güncelleme : 08-01-2020 11:26

Bu Tiyatronun Geliri Köy Okulundaki Öğrencilere Gidecek!

Sevdamız Samsun Platformu’nun öncülüğünde, Samsun Seyir Tiyatrosu tarafından sahnelenen Hunililer Derneği isimli iki perdelik komedi oyunu izleyenleri kahkahaya boğdu. Tiyatrodan elde edilen gelirin köy okullarında eğitim gören öğrenciler için düzenlenecek olan projelerde kullanılacağı açıklandı

Bu Tiyatronun Geliri Köy Okulundaki Öğrencilere Gidecek!

Samsun Seyir Tiyatrosu tarafından sahnelenen Hunililer Derneği isimli iki perdelik komedi oyunu İlkadım Gazi Sahnesi’nde Sevdamız Samsun Platformu öncülüğünde oynandı. Genel Sanat Yönetmenliği Öner Yıldırım’ın, Sanat Yönetmenliği ise Gülce Demirkaya’nın yaptığı ‘Hunililer Derneği’ isimli komedi oyunu için Sevdamız Samsun Platformu’na Uğur Ofset sahibi Tuncay Bulut ana sponsor olurken, Samsun İlkadım Halk Ekmek Genel Müdürü Özgür Ünal, Erpiliç Bölge Şefi Mustafa Öksüzoğlu ve Ecrin Kerim Bilgi ve İletişim Hizmetleri Sahibi Fatih Toprak da destek verdi.

 

Tiyatrodan elde edilen gelirin Samsun’un köy okullarında eğitim gören öğrencilerine götürülecek olan hediyeler ve onlar için yapılacak olan projelerde kullanılacağını belirten Sevdamız Samsun Platformu Genel Başkanı Nuri Seven, “Bizlerin yanında olan ve her zaman desteğini esirgemeyen dostlarımızla birlikte güzel bir akşam geçirdik. Bizlere destek olanlar sayesinde kimsenin kapılarını çalmadığı köy okullarına ulaşarak hem ülkemizin hem de şehrimizin geleceği olan çocuklarımızı sevindirmekten büyük başka bir mutluluk yok. Herkese teşekkür ediyorum. Ayrıca Samsun Seyir Tiyatrosu Genel Sanat Yönetmeni Öner Yıldırım hocamıza da teşekkür ediyorum” dedi.

 

Sevdamız Samsun Platformu’nun çok faydalı işlere imza attığını ve yakından takip ettiğini söyleyen Samsun Seyir Tiyatrosu Genel Sanat Yönetmeni Öner Yıldırım, “Tiyatronun güçlükle ayakta durmaya çalıştığı son yıllarda destek veren herkese teşekkür ediyoruz. Ancak bu akşam çok farklı bir duygu yaşadık. Ben çocukları çok seviyorum. Sevdamız Samsun Platformu da özellikle köy okullarında eğitim gören çocukların üzerine durduğu için bundan sonra ben aralarında olacağım. Elimden ne geliyorsa yapacağım. Bu tür faydalı oluşumlara bilinçli her vatandaşın destek vermesi lazım” diye konuştu.

Recep YAZGANRecep YAZGAN