Kent Kültürü
Giriş Tarihi : 14-02-2020 13:02   Güncelleme : 14-02-2020 13:02

Bülent amcadan kitap okuma kampanyasına destek !

Samsun İli ve ilçeleri Milli Eğitim Müdürlüğü' nün Maarif Hareketi Prjesi kapsamında; öğrenciler, veliler ve aileler, evlerinde topluca kitap okuyup, projeye destek olmaya devam ediyorlar.

Bülent amcadan kitap okuma kampanyasına destek !

" Samsun Okuyor ", "Samsun için Okuma Vakti " slogamlarıyla başlatılan bu etkinliğe, Samsunlu vatandaşlar da destek veriyor.

Samsun Atakum Türkiş' te seyyar satıcılık yapan Bülent Şimşek adlı emekli bir şahıs; Samsun Millî Eğitim Müdürlüğü' nün başlattığı " Okuma Vakti " Projesi' ni desteklediğini ve kendisinin de bugüne kadar, sayamayacağı kadar çok kitap okuduğunu dile getirip şunları söyledi:

" Ahmet Ümit' in " Elveda Vatanım" adlı kitabını okuyorum. Çok güzel bir kitap. Konusu Cumhuriyet' ten önceki dönemdeki çalışmalar.

 

MİLLÎ EĞİTİMİN PROJESİNİ DESTEKLİYORUM

Samsun Millî Eğitim Müdürlüğü' nün " Samsun için Okuma Vakti" ve " Samsun Okuyor " adlı projelerini yürekten destekliyorum.

Herkes okumalı. Ben ortaokuldan beri devamlı kitap okurum. Memleketim Amasya Merzifon. Okumayı gençlere, yaşlılara ve herkese  tavsiye ediyorum.

 

DIŞARDA, TRAMVAYDA, OTOBÜSTE KİTAP OKURUM

Okusunlar da ne okurlarsa okusunlar. Gazete okusunlar, kitap okusunlar. Ben durduğum yerde mutlaka kitap okurum. Evde, dışarda, tramvayda, otobüste kitap okumayı seviyorum.

Millî Eğitim Müdürlüğü' nün kitap okuma projesini destekliyorum. Benim evli kızım ve oğlum var. Çocuğuyla birlikte belli bir saatten sonra okuma saati düzenliyorlar ve hepsi de kitap okuyor.

 

KİTAP OKUMAYANLARA ACIYORUM

Şu anda elimde okuduğum kitap 640 sayfa. Okuduğum kitapların sayısını hatırlıyamıyorum. Ortaokuldan beri devamlı kitap okurum. Kitap okumayan kişilere acıyorum. Başka ne diyeyim.

 

Özel Haber : Oktay ZERRİN- Samsun

Recep YAZGANRecep YAZGAN