Genel
Giriş Tarihi : 08-06-2018 11:55   Güncelleme : 08-06-2018 11:55

Bursa Ortodonti Diş Klinikleri

Diş sorunlarını ortadan kaldıran ortodonti diş teli tedavisidir.

Bursa Ortodonti Diş Klinikleri

Diş teli kullanarak dişlerdeki birçok sorun çözüme kavuşur. Diş çaprazları, bozuk çene yapıları, diş düzensizlikleri ve çeşitli diş hastalıkları ortodonti ile tedavi edilebiliyor. Tedavi herkese uygulanabiliyor. Tedavi öncesi ve sonrası yapılması gerekenler hastalara anlatılıyor. Hastaların bu kurallara uyması tedavinin olumlu geçmesini sağlıyor. Ortodonti yaptırmak isteyen kişilerin öncelikle diş bakımlarını yaptırması ve kanal tedavilerini tamamlaması gerekiyor.

Ortodonti Sırasında Nelere Dikkat Edilir?

Ortodonti çocuklara ve büyüklere uygulanabilen bir diş teli tedavi yöntemidir. Bu yöntemle pek çok diş sorunları çözülür. Diş sorunlarında sık görülen çene bozuklukları da diş telleri ile tedavi edilir. Ortodonti sırasında dişler düzenli fırçalanmalı ve sık aralıklara doktora gidilmelidir. Diş doktorlarının verdiği özel bakımlar yapılmalıdır. Diş bakımları ağız sağlığını korur ve diş çürüklerini engeller. Tedavi sırasında ara yüz fırçaları da kullanılır. Bu fırçalar ile braketler temizlenir ve dişlerin arasındaki artıkların yok edilmesi sağlanır. Doktorun önerdiği gargaralar düzenli şekilde yapılır.

Bursa Ortodonti Nerede Yaptırılır?

Ortodonti özel kurumlarda yapılan bir tedavi yöntemidir. Ancak bazı devlet hastanelerinde de bu hizmeti bulmak olasıdır. Bursa ortodonti yapılan kurumlar diş hastaneleri ve özel sağlık kurumlarıdır. Bu merkezlerde ortodonti hizmetini bulabilirsiniz. Ortodontiye başlanmadan önce gerekli muayene ve tahliller yapılır. Ortodonti fiyatları belirlenir ve hastalara sunulur. Hastalar gereken koşulları kabul ettiği takdirde tedaviye başlanır ve diş teli kısa sürede takılır.

Ortodonti Uygulanan Kişiler

Ortodonti yapılmasına diş kontrollerinden sonra karar verilir. Diş doktorları yaptıkları incelemeler sonucunda diş ve çene bozukluğu tespit ettiyse hastaya ortodonti önerir. Bursa ortodonti yapılan Koru Diş Kliniğinde tedavi süreci başlar. Tedavide beslenmede önem kazanır. Diş telinin sık aralıklara temizlenmesi ve sert gıdalar tüketilmemesi gerekli koşullardır. Ayrıca diş telini tutan dolguların düşmemesi için aşırı sıcak besinlerden ve asitli içeceklerden belli bir süre uzak kalınması gerekir. Ortodonti dişlerinde çarpıklık, bozukluk olan kişilere uygulanır. Ayrıca diş aralıklarının normalden çok olması da ortodonti uygulama sebeplerinden biri olabilir. Ortodonti uygulamasında yaş sınırı bulunmaz.

 

adminadmin