Sağlık
Giriş Tarihi : 29-12-2017 08:50   Güncelleme : 29-12-2017 08:50

Burun Ucu Estetiği

Ameliyata pozitif bir yanıt verecek olan hastalar adına uygulanan burun ucu estetiği ameliyatı, bu bölgede bulunan kıkırdakların yeniden şekillendirilmesi ile birlikte düzgün bir biçimine sokulması anlamına gelmektedir.

Burun Ucu Estetiği

Üst kısımda bulunan kemiklere herhangi bir şekilde dokunulmaması ile birlikte bu ameliyat lokal veya genel anestezi kapsamında gerçekleştirilebilmektedir. Normal insan yapısı kapsamında ameliyat sonrası arzu edilen burun ucu en güzel şekle getirebilmektedir. Burnun çok fazla kalkık veya aşağı doğru çok eğik olması gibi farklı sebeplerden dolayı gerçekleştirilen operasyon neticesinde altın oran adına o düzgünlük yakalanmaktadır.

 Burun Ucu Estetiği

 Doğrudan burun ucundaki kıkırdaklara odaklı bir şekilde yapılan bu ameliyat kapsamında burun tüm bölge adına yeniden şekillendirilmiş hale gelebilmektedir. Üstelik hastanın isteğine bağlı olarak burun ucu sivriltilmekte ya da hafif bir miktar kapsamında yukarı doğru kaldırılarak güzel bir görünüm yakalanabilmek ile birlikte daha kibar bir izlenim elde edilebilmektedir. Bu konuda daha detaylı bilgi almak için https://www.gokhanhaytoglu.com/burun-ucu-estetigi.html  sitesini ziyaret edebilir ve bu operasyon hakkındaki en detaylı görüşleri alma şansına bulabilirsiniz.

 Burun Ucu Estetiği İyileşme Süreci

Diğerlerine göre daha kolay bir yöntem olarak ön plana çıkan burun ucu estetiğinin iyileşme süreci de aynı şekilde tüm burun ameliyatları kapsamında daha hızlı bir şekilde imkanı vermektedir. Operasyon sona erdikten sonra göz çevresinde herhangi bir şişme ya da morarma ön plana çıkmaz. Bu ameliyat daha çok olumlu cevap verebilecek burun şekline sahip olan kişiler adına yapılmaktadır. Daha detaylı bilgi için hemen https://www.gokhanhaytoglu.com/burun-ucu-estetigi.html sitesini ziyaret ederek en iyi bilgileri net bir şekilde alma şansını değerlendirebilirsiniz. Görsel anlamda hoş bir izlenim yaratan ve beğenilecek bir burun şeklinin alındığı bu operasyonlar herhangi bir sorun yaşanmadan her daim başarılı geçmektedir.

adminadmin