Samsun Haber
Giriş Tarihi : 28-01-2018 08:00   Güncelleme : 27-01-2018 14:35

Bütünşehir Dergisi’nden Samsun’un Tanıtımına önemli Katkı!

​Samsun’da yayın yapan Bütünşehir Dergisi 28 Şubat’ta Suudi Arabistan’ın Cidde şehrinde yapılacak olan turizm fuarı için Arapça olarak çıkacak!

Bütünşehir Dergisi’nden Samsun’un Tanıtımına önemli Katkı!

SAMSUN’U BÜTÜNŞEHİR DERGİSİ TANITACAK

Önümüzdeki Şubat Ayında Suudi Arabistan’ın Cidde şehrinde yapılacak olan turizm fuarı Samsun için büyük önem taşıyor.

Arap Turizminde hak ettiği payı alamayan Samsun, Mayıs ayında başlayacak olan önümüzdeki turizm sezonu için Cidde’ye adeta çıkarma yaparak Arap turizminde Samsun’un önemli bir seçenek olduğunu yerinde anlatarak bir farkındalık oluşturmaya çalışacak.

Samsun’un önemli firmaları ve Samsun Büyükşehir Belediyesi ve OKA işbirliğiyle Cidde’de yapılacak olan fuarda stantlar açarak Samsun’un tanıtımı için seferber olacak.

BÜTÜNŞEHİR TURİSTLERE REHBER OLACAK!

Bütünşehir Dergisi imtiyaz Sahibi ve Genel koordinatörü Nuri Ayar, Samsun’un Arap Turizminde Trabzon ve Ordu illerinin gerisinde olmasının en önemli sebeplerinden birisinin tanıtım eksikliği olduğunu kaydederek, “Samsun’un Arap turizminde hak ettiği payı alabilmesi için Samsun’un tanıtımına önemli bir katkı sağlamayı hedefliyoruz.

Yaklaşık üç yıldır Samsun’un tanıtımına önemli katkılar sağlayan Bütünşehir Dergisi’nin Samsun’un gizli kalmış güzelliklerini ve tarihini, kaliteli ve akademisyenlerden oluşan yazar kadrosu ile önemli bir projeyi hayata geçiriyoruz.

Şubat ayının sonunda Suudi Arabistan’ın Cidde şehrinde yapılacak fuarda Samsun’u ve Samsun’u temsil edecek olan kurumların tanıtımını Arapça olarak yapacağız.

Samsun il ve ilçelerinde saklı kalmış güzelliklerini Arapça olarak tanıtarak Arap turistlerin Samsun’a gelmeden Samsun hakkında fikir ve bilgi sahibi olmalarını sağlayacağız” diye konuştu.

“Samsun’un Pazar payının artması için önemli bir hizmeti gerçekleştireceğiz” diye belirten Ayar, Bütünşehir Dergisi Arapça yayının hazırlıklarına başladıklarını da sözlerine ekledi.

 

adminadmin