Sağlık
Giriş Tarihi : 11-02-2020 15:31   Güncelleme : 11-02-2020 15:31

Büyük Anadolu Hastaneleri Sahed'i Ağırladı

Büyük Anadolu Hastaneleri, Samsun Aile Hekimleri Derneği yönetimini ve üyelerini yeni hastane binasında ağırladı.

Büyük Anadolu Hastaneleri Sahed'i Ağırladı

Büyük Anadolu Hastaneleri, yeni hastane binasının tanıtım lasmanları kapsamında gerçekleştirdiği programlarının bir yenisinde, Samsun Aile Hekimleri Derneği (SAHED) Başkanı Dr. Orhan Aydoğdu, dernek yönetimi ve üyelerini ağırladı.

Büyük Anadolu Hastaneleri Başhekimi ve Genel Müdür Yandımcısı Alparslan Tuhta'nın açılış konuşmasıyla başlayan program, barkovizyon sunumuyla devam etti.

İNSAN SAĞLIĞINA BÜYÜK ÖNEM

Genel Müdür Yandımcısı Alparslan Tuhta, "Sağlıkla Güvenle" sloganıyla kendine ilke edinen ve 23 yıl önce açılan hasta ile Samsun'un ilk özel hastanesi olma özelliğini taşıyan Büyük Anadolu Hastanelerimiz, dünya da ve ülkemizde her geçen gün kendini yenileyen sağlık teknolojilerini ve ekipmanlarını bünyesine katarak daha ileri seviyede sağlık hizmeti vermeyi hedefleyerek yoluna devam etmektedir. Bu anlayış içinde hizmet veren yeni hastanemiz ve çalışmalarımız ile birlikte insan sağlığına verdiğimiz önem ve değerin ne kadar üst seviye de olduğunun büyük göstergesidir. Bu akşam davetimize katıldığınız için SAHED ailesine teşekkür ediyorum" dedi.

AİLE HEKİMLERİNE SUNUM

Samsun Aile Hekimleri Derneği Başkanı Dr. Orhan Aydoğdu'da bilgilendirici bir programda kendilerini ağırladıklarından ötürü Büyük Anadolu Hastaneleri'ne teşekkür ettiler.

Program da ayrıca, Jinekolojik Onkoloji Cerrahi Uzmanı Op. Dr. Burak Tatar, "Aile Hekimlerinin Serviks Kanseri'ndeki Rolü" ve Genel Cerrahi Uzmanı Op. Dr. Volkan Kınaş ise "Meme ve Kolorektal Kanserleri'nin erken teşhisinde aile hekimlerinin rolü" başlıklı sunumlar gerçekleştirerek aile hekimlerini bilgilendirdiler.

Recep YAZGANRecep YAZGAN