Sağlık
Giriş Tarihi : 20-05-2019 14:59   Güncelleme : 20-05-2019 15:04

Büyük Anadolu Hastaneleri ve TŞOF arasında Kurumsal Sağlık Sözleşmesi İmzalandı

Samsunlu esnaf ve sanatkarın her zaman yanında olan Büyük Anadolu Hastaneleri ile Samsun Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası kurumsal sağlık sözleşmesi imzaladı. Oda'ya kayıtlı 3 bin üye ve birinci derece yakınları hastanenin sağlamış olduğu imkanlardan faydalanacaklar.

Büyük Anadolu Hastaneleri ve TŞOF arasında Kurumsal Sağlık Sözleşmesi İmzalandı

Büyük Anadolu Hastaneleri, kamu, kurum ve sivil toplum kuruluşları ile gerçekleştirdiği kurumsal sağlık sözleşmesi uygulamasını büyük bir katılım ile sürdürüyor.

SEÇKİN AKADEMİK KADRO

Seçkin akademik kadrosu ve memnuniyet odaklı kalite standartlarında hizmet anlayışı ile daha mutlu ve daha sağlıklı bir Samsun için çalışmalarını sürdüren Büyük Anadolu Hastaneleri, esnaf ve sanatkarın da her zaman yanında. 

Bu kapsamda Büyük Anadolu Hastaneleri ile Samsun Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası kurumsal sağlık sözleşmesi imzaladı. 

Sözleşme ile birlikte Odaya kayıtlı 3000 üye ve birinci derece yakınları hastanenin sağlamış olduğu imkanlardan faydalanacaklar. 

Samsun Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası

Başkanı Fevzi Apaydın, Başkan Vekili Yusuf Erkan ve Genel sekreter Kenan Aydın ile Genel Müdür Yardımcısı Fatih Esen imza töreninde biraraya geldi. 

TEŞEKKÜR ETTİ

İmza töreninde konuşan Samsun Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası  Başkanı Fevzi Apaydın, "Yapılan anlaşmayla birlikte odamıza bağlı esnafımız ve birinci derece yakınları Büyük Anadolu Hastanelerinin sağladığı sağlık hizmetlerinden indirimli olarak yararlanabilecekler. Oda olarak bu imkanı bize sağlayan Büyük Anadolu Hastanesi yetkililerine teşekkür ediyoruz" dedi.

AİLE ORTAMI

Büyük Anadolu Hastaneleri’ni tercih ettikleri için Samsun Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Başkanı Fevzi Apaydın'a ve yönetimine teşekkür eden Genel Müdür Yardımcısı Fatih Esen ise, "Hastanelerimiz Türkiye'nin ve dünyanın dört bir yanından gelen hastalara umut oluyor. Takdir gören sağlık uygulamalarımız ile misafirlerimize aile ortamı sunuyoruz. 

İnsan sağlığını her şeyin üstünde gören hastanemiz kamu, kurum ve sivil toplum kuruluşlarının temsilcileriyle kurumsal sağlık anlaşması yaparak hastanemizin sunmuş olduğu imkanlardan daha fazla alana yayabilmek adına gerçekleştirmektedir.

MUTLULUK DUYACAĞIZ

Kısa bir zaman içinde de Büyük Anadolu Çiftlik Hastanemiz; 22 yıllık tecrübesi, güçlü akademik kadrosu, son teknoloji ekipmanları, yeni branşları, kaliteli, özgün konseptiyle, rahatça ulaşabileceğiniz yeni binamızda çok yakında hizmetinizde olacaktır.

Bu anlamda Samsun Büyük Anadolu Hastaneleri olarak, Samsun Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası'na hizmet sunuyor olmaktan büyük mutluluk duyacağız" diye konuştu.

adminadmin