Güncel
Giriş Tarihi : 14-10-2015 21:43   Güncelleme : 14-10-2015 21:43

Büyükşehir Belediyesporlu Tekvandocu, Milli Takım Seçmelerine Çağrıldı

Marmaris’te 1-5 Ekim tarihleri arasında yapılan Ümitler Türkiye Şampiyonası’nda Malatya Büyükşehir Belediyespor adına, 63 kiloda yarışan Ebubekir Sıddık Parlak çeyrek finale çıkarak, milli takım seçmelerine katılmaya hak kazandı

Büyükşehir Belediyesporlu Tekvandocu, Milli Takım Seçmelerine Çağrıldı
Marmaris’te 1-5 Ekim tarihleri arasında yapılan Ümitler Türkiye Şampiyonası’nda Malatya Büyükşehir Belediyespor adına, 63 kiloda yarışan Ebubekir Sıddık Parlak çeyrek finale çıkarak, milli takım seçmelerine katılmaya hak kazandı.
Ümitler Türkiye Şampiyonası’nda elde ettiği başarıyla milli takım seçmelerine katılmaya hak kazanan Ebubekir Sıddık Parlak, 30 Ekim’de Konya’da yapılacak seçmelerde milli formayı giymek için ter dökecek.
Sporcularının milli takım seçmelerine çağrılmasından dolayı mutlu olduklarını söyleyen Malatya Büyükşehir Belediyespor Kulübü yöneticisi ve tekvando takımı antrenörü Vahap Genç, Ebubekir Sıddık Parlak’ın geleceğin başarılı tekvandocuları arasına adını yazdıracağını söyledi.
Büyükşehir Kulübü olarak tekvando sporunda önemli başarılara imza attıklarını kaydeden Ebubekir Sıddık Parlak, “Kulübümüz bünyesinde birçok başarılı sporcu yetiştirdik. Şampiyonlarda sporcularımızın bir çoğu dereceler elde etti. Ebubekir 63 Kiloda çeyrek finale kadar yükseldi ve milli takım seçmelerine katılmaya hak kazandı. İnşallah sporcumuz seçmelerde başarılı olarak milli takım formasını sırtına geçirecektir. Ben kulübümüze her zaman destek olan Malatya Büyükşehir Belediyesi Başkanı Ahmet Çakır’a teşekkürlerimiz sunuyorum” diye konuştu.
adminadmin