Samsun Haber
Giriş Tarihi : 16-06-2018 14:41   Güncelleme : 16-06-2018 14:41

Camadan: Projeler Hazır Yeter Ki Destek Verilsin

Camadan: Projeler Hazır Yeter Ki Destek Verilsin

İstihdam sorununun çözümü için MHP olarak çeşitli projeler ürettiklerini vurgulayan Murat Camadan, “24 Haziran seçimlerinde partimize destek bekliyoruz. Bu destekle ülkemizin ve Samsun’un daha iyi yerlere gelmesi için var gücümüzle çalışacağız” dedi

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) 27. Dönem Samsun Milletvekili Adayı Murat Camadan, seçim çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. Bu kapsamda esnaf ziyaretleri ve köy sohbetleri gerçekleştiren Murat Camadan, özellikle kendisine yöneltilen işsizlik sorunu hakkında değerlendirmelerde bulundu. İstihdam sorununun sadece Samsun’da değil, ülke genelinde önemli bir yer tuttuğunu vurgulayan Murat Camadan, şöyle konuştu:

“İstihdam sorunu ülkemizin her bölgesinde mevcut. Biz MHP olarak bu sorunun ortadan kalkması ve özellikle genç neslin istihdam edilmesi konusunda çeşitli projeler üretmeye gayret ediyoruz. Her zaman söylediğim gibi mecliste MHP’li vekil sayısını arttırırsak, yaptırım gücümüz de o kadar artacak. 24 Haziran seçimlerinde partimize destek bekliyoruz. Bu destekle ülkemizin ve Samsun’un daha iyi yerlere gelmesi için var gücümüzle çalışacağımızdan kimsenin şüphesi olmasın.”

adminadmin