Spor
Giriş Tarihi : 07-10-2017 15:41   Güncelleme : 07-10-2017 15:41

Canik Basket, Yeni Sezonda da İddialı

Türkiye Kadınlar Basketbol Süper Ligi'nde Samsun'u temsil eden Samsun Canik Belediyespor Bayan Basketbol Takımı Süper Lig’deki 6. Sezonunda daha büyük başarılara imza atmak istiyor. Yönetici ve oyuncuları ağırlayan Başkan Osman Genç, takıma yeni sezonda başarı diledi.

Canik Basket, Yeni Sezonda da İddialı

Samsun Canik Belediyespor Bayan Basketbol Takımı, 6. sezonda mücadele edeceği Türkiye Kadınlar Basketbol Süper Ligi'nde bu sezon da büyük başarılara imza atmak istiyor. Kulüp Başkanı Ercan Bayrak ile kulüp yöneticileri ve takım oyuncuları yeni sezon öncesi kulübün Onursal Başkanı Canik Belediye Başkanı Osman Genç'i ziyaret etti. Sezonun ilk maçını Pazar günü saat 14.00'da Hasan Doğan Spor Salonu'nda İstanbul Üniversitesi ile oynayacak olan takıma başarı dileyen Başkan Genç, Samsunluları da maça davet etti.

SÜPOR LİG'DE 6. SEZON

Süper Lig'de mücadele adan basketbol takımının bu sezon da başarılı olacağına inandığını belirten Başkan Genç, "Bu sezon Süper Lig'de 6. sezonumuz. Artık tecrübeli bir takımız. Aramıza yeni arkadaşlarımız katıldı. Bazı arkadaşlarımız gitti, yeni katılan arkadaşlarımız oldu. İnşallah yeni gelen arkadaşlarımızla daha güçlü olacağız. Bu sene daha iyi başarılara imza atacağımıza inanıyorum. İnşallah başarılı bir sezon geçirip, yönetimi, teknik heyeti, oyuncusu ve taraftarı ile bir aile olup başarılı bir sezon geçireceğiz" dedi.

SAMSUNLULARI MAÇA DAVET ETTİ

Canik Belediyesi olarak spora ve sporcuya bugüne kadar her türlü desteği verdiklerini, vermeye de devam edeceklerini belirten Başkan Genç, "Samsun'u Süper Lig'de temsil eden basketbol takımımız, genç kızlarımıza da idol olmaktadır. Kulüp olarak hedefimiz gençlere sporu sevdirmek ve milli sporcular yetiştirmektir. Bu manada diğer bir çok spor branşında sporcularımız önemli ulusal ve uluslararası başarılar elde etmektedir. Basketbol takımımız da kulübümüzün en önemli değeridir. Ben teknik heyetimize ve oyuncularımıza güveniyorum. Pazar günü İstanbul Üniversitesi ile kendi sahamızda oynayacağımız sezonun ilk maçında tüm Samsunlu hemşehrilerimi takımımızı desteklemeye davet ediyorum" diye konuştu.

adminadmin