Spor
Giriş Tarihi : 18-08-2018 14:32   Güncelleme : 18-08-2018 14:32

Canik Basket'ten Transfer Şov

Canik Basket'ten Transfer Şov

Bilyoner.com Türkiye Kadınlar Basketbol Süper Ligi ekiplerinden Samsun Canik Belediyespor, yeni sezon öncesi transferleri peşpeşe patlattı. Ekin baş idaresindeki Samsun temsilcisi, 5 yeni transferle dikkatleri üzerine çekti.

SAYI KRALİÇESİ SAMSUN'DA

Samsun Canik Belediyespor Basketbol Takımı, Bilyoner.com Türkiye Kadınlar Basketbol Süper Ligi'nde mücadele edeceği 7. sezonuna oldukça iddialı giriyor. Tecrübeli koç Ekin Baş idaresinde yeni sezona hazırlanan takım, 5 yeni transfere imza attı. Mavi-beyazlı ekip, Türkiye'de daha önce sayı kraliçeliği unvanına erişen WNBA menşeili ve ABD asıllı Türk oyuncu 1.88 boyundaki Michelle Campbell'ı (Melisa Can) kadrosuna katmayı başardı.

TECRÜBELİ İSİMLER

Samsun temsilcisi, daha önceki yıllarda da kadrosunda yer alan 1.85 boyundaki Deniz Çolakoğlu ile bu yıl yeniden anlaşma sağladı. Beşiktaş altyapısından yetişen, İstanbul Üniversitesi ve Abdullah Gül Üniversitesi gibi takımlarda da forma giyen 1993 doğumlu genç oyuncu Gülşah Duman da bu yıl Samsun ekibinin formasını terletecek bir diğer isim oldu. Samsun temsilcisinin diğer iki transferi de daha önce Samsun 55 Spor Kulübü'nde de forma giyen 1995 doğumlu guard oyuncu Deniz Aygül ile Tarsus Belediyespor altyapısında yetişen ve U16 Milli Takım forması giyen Betül Kutlu oldu.

SEYİR ZEVKİ VEREN TAKIM

Amaçlarının Süper Lig’de mücadele edecekleri 7. Sezonda da Samsun’u en iyi şekilde temsil etmek olduğunu ifade eden Kulüp Başkanı Ekrem Altan, “Tecrübeli hocamız Ekin Baş ile birlikte takımımıza faydalı olacak isimlerle anlaşma sağladık. İnanıyorum ki bu yıl basketbol severlere seyir zevki veren bir takım izlettireceğimiz. Hedefimiz kesinlikle üst sıralarda yer almak. Transferlerimiz takımımıza hayırlı olsun” dedi.

adminadmin