Samsun Haber
Giriş Tarihi : 17-04-2020 14:22   Güncelleme : 17-04-2020 14:22

Canik Belediye Başkanı İbrahim Sandıkçı "Her Vatandaşımızın Derdi Bizim De Derdimiz!"

Canik Belediye Başkanı İbrahim Sandıkçı, “Gün birlik olma, dayanışma, yardımlaşma, ihtiyacı olanların yanında olma günüdür. İhtiyacı olan bütün insanlarımıza yardıma koşmaya devam ediyoruz…

Canik Belediye Başkanı İbrahim Sandıkçı

Canik Belediyesi, insan sağlığını tehdit eden, ölümlere neden olan salgın hastalıktan dolayı, sosyal ve ekonomik anlamda etkilenen vatandaşlara yardım elini uzatmaya devam ediyor. Belediye Sosyal Yardım Birimi ekipleri bu süreçten etkilenen vatandaşların yardımına koşarak sosyal belediyecilik örneği sergiliyor.

 

VATANDAŞIMIZIN DERDİ BİZİM DE DERDİMİZ

Koronavirüs salgınından, sosyal ve ekonomik anlamda etkilenen tüm vatandaşlara imkânlar dâhilinde yardım etmeye çalıştıklarını belirten Canik Belediye Başkanı İbrahim Sandıkçı, “Bütün dünyada etkisini gösteren koronavirüs salgını nedeniyle işine ara vermek zorunda kalan insanlarımızın, bunların yanında kronik rahatsızlığı olan insanlarımızın ve hastalarımızın, yaşlılarımızın bu zor günlerinde yanlarında olduğumuzu bilmelerini istiyorum. Vatandaşımızın sıkıntısı derdi bizim de derdimiz sıkıntımızdır. İhtiyacı olan bütün insanlarımıza imkânlarımız ölçüsünde yardımlarımızı ulaştırmaya devam ediyoruz.

 

3 BİN HİJYEN VE GIDA PAKETİ

Başkan Sandıkçı, “Bu günleri hep birlikte ele ele vererek, kenetlenerek, güç birliği yaparak atlatacağız. Hiçbir insanımızın zorda kalmasına gönlümüz razı gelmez. İhtiyacı olan kim varsa yanında olmaya, ihtiyaçlarını gidermeye devam edeceğiz. Merkez mahallelerimizin yanında köyden mahalleye dönüşen kırsal yerleşim alanlarımızda da bir program dâhilinde yardımlarımız devam ediyor. Kırsal yerleşim alanlarımıza bin, merkez mahallelerimize 2 bin olmak üzere bugüne kadar ilçemiz genelinde 3 bin hijyen ve gıda paketi ulaştırdık. Bu süreçte, merkezinden kırsalına hiçbir vatandaşımızın zorluk yaşamasını istemiyoruz. Bu zorlu süreçte yardımlarını esirgemeyen hayırsever kardeşlerimize de teşekkür ediyorum.

Recep YAZGANRecep YAZGAN