Samsun Haber
Giriş Tarihi : 18-05-2019 13:46   Güncelleme : 18-05-2019 13:46

Canik Belediye Başkanı İbrahim Sandıkçı:Gençlerimiz bağımsızlığımızın teminatıdır!

Canik Belediye Başkanı İbrahim Sandıkçı; " 19 Mayıs 1919; emperyalist güçlere, ‘medeniyet dediğin tek dişi kalmış canavara’ karşı kurtuluş mücadelesinin, meşalesinin yakıldığı, tarihin akışını değiştiren önemli bir başlangıç noktasıdır.

Canik Belediye Başkanı İbrahim Sandıkçı:Gençlerimiz bağımsızlığımızın teminatıdır!

Canik Belediye Başkanı İbrahim Sandıkçı 19 Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramının 100. yılında bir mesaj yayınladı.

Sandıkçı mesajında "Bugün Gazi Mustafa Kelam Atatürk'ün Kurtuluş Savaşını başlatmak üzere Samsuna çıkışının 100. yıl dönümüdür. 

19 Mayıs 1919; Emperyalist güçlere karşı kurtuluş mücadelesinin, meşalesinin yakıldığı, tarihin akışını değiştiren önemli bir başlangıç noktasıdır. "19 Mayıs ruhu ile Türk Milletinin 1923’ten, 2023, 2053 ve 2071 hedeflerine emin adımlarla yürüyeceğine olan inancım tamdır.

Gençlerimiz bağımsızlığımızın teminatıdır

Ülkemizin geleceği için gençlerimize güveniyoruz. Gençlerimizle birlikte Türkiyemizin çağın gereklerine uygun bir şekilde her alanda kalkınmış bir ülke olması için geçe gündüz durmadan yorulmadan çalışıyor ve çalışmaya da devam edeceğiz. Türkiye’nin bağımsızlığını gençlerimizle birlikte muhafaza edeceğiz.

Bu duygu ve düşüncelerle 100 yıldır gururla kutladığımız, bağımsızlığımızın teminatı gençlerimizin ve Milletimizin 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramını kutluyorum. Bizlere bu güzel vatanı emanet eden Gazi Mustafa Kemal Atatürk başta olmak üzere, ezelden hür yaşamış bir milletin ebediyen hür yaşayabilmesi canını feda etmiş bütün şehit ve gazilerimizi rahmet ve minnetle anıyorum.

adminadmin