Samsun Haber
Giriş Tarihi : 20-10-2016 09:28   Güncelleme : 20-10-2016 09:28

Canik Belediye Başkanı Osman Genç: Bir Gün Değil, Her Zaman Muhtarlarımızlayız

Muhtarlar Günü nedeniyle Canik Muhtarlar Derneği'ni ziyaret eden Canik Belediye Başkanı Osman Genç, "Muhtarlarımız demokrasinin temel taşlarıdır. Senede bir gün değil, bulduğumuz her fırsatta muhtarlarımızla buluşuyoruz" dedi.

Canik Belediye Başkanı Osman Genç: Bir Gün Değil, Her Zaman Muhtarlarımızlayız

Samsun Haber - Canik Belediye Başkanı Osman Genç, Muhtarlar Günü nedeniyle Canik Muhtarlar Derneği'ni ziyaret etti. Burada Dernek Başkanı Ahmet Genç, dernek yöneticileri ve muhtarların gününü tebrik eden Başkan Genç, sohbet ettiği muhtarları dinledi. Muhtarların halka en yakın insanlar olduğunun altını çizen Başkan Genç, "Halkımızla, muhtarlarımızla, meclis üyelerimizle birlik ve beraberlik içerisinde çalışıyoruz. Muhtarlarımız demokrasinin temel taşlarıdır. Senede bir gün değil, bulduğumuz her fırsatta muhtarlarımızla buluşuyoruz" dedi.

MUHTARLARA ÖZEL HİZMETLER

Muhtarlarla adeta bir aile gibi olduklarını ifade eden Başkan Genç, "Hayata geçirdiğimiz onlarca projeyi önce halkımızın desteği ile sonrasında ise muhtarlarımız başta olmak üzere sivil toplum kuruluşları ile ortak hareket ederek yaptık. Birlikte başardık. Çünkü biz iyi bir ekibiz. Ekip olunmadan hiçbir şey olmaz. Biz Canik'te bu sayede olmaz denilenleri başardık. İlklerin ve enlerin belediyesi olduk. Muhtarlarımıza yakışan bir dernek binası yaptık. Yine muhtarlarımız için mahallelerimizde ofisler yaptık. Dağıttığımız laptop ve yazıcılarla muhtarlarımızı teknolojiyle buluşturduk" diye konuştu.

‘BİRLİKTE İNŞA EDİYORUZ’

Halka hizmet etme noktasında muhtarların çok önemli olduğuna işaret eden Başkan Genç, "Ayrıca belediyemizde kapılarımız halkımıza olduğu gibi muhtarlarımıza da 12 yıldır sonuna kadar açık oldu. Bundan sonra da halkımız ve muhtarlarımızla aramızda kapı olmayacak. Muhtarlarımızın fikirleri, önerileri bizler için çok önemlidir. Her fırsatta muhtarlarımızla içiçeyiz. Şehrimizi birlikte inşa ediyoruz. İnşallah bundan sonra da muhtarlarımızla birlikte, ortak akılla daha büyük işlere imza atacağımıza inanıyorum. Bu vesileyle tüm muhtarlarımızın Muhtarlar Günü'nü kutluyorum" ifadelerini kullandı.

MUHTARLARDAN TEŞEKKÜR

Kendilerine verdiği destekten dolayı Başkan Genç'e teşekkür eden Canik Muhtarlar Derneği Başkanı Ahmet Genç de, "Canikli muhtarlar olarak ilçemize yapılan çalışmalardan son derece memnunuz. İlçemizi 50 yıl ileriye götüren başkanımıza verdiği hizmetlerden dolayı teşekkür ediyoruz. Ne zaman ihtiyacımız olsa her zaman yanımızda olduğunu hissettiriyor. Bundan sonra da uyum içerisinde güzel çalışmalara imza atacağımıza inanıyorum" dedi.

adminadmin