Samsun Haber
Giriş Tarihi : 29-08-2016 08:51   Güncelleme : 29-08-2016 08:51

Canik Belediye Başkanı Osman Genç: Güçlü İrade, Güçlü Türkiye

Cerablus operasyonunu değerlendiren Canik Belediye Başkanı Osman Genç, "Ülkemiz, Cumhurbaşkanımız ve Başbakanımızın önderliğinde sınırlarımız içerisinde ve sınır ötesinde küresel güçlerle ve onların maşalarıyla büyük bir mücadele yürütüyor.

Canik Belediye Başkanı Osman Genç: Güçlü İrade, Güçlü Türkiye

SAMSUN - Milletimizin tam destek verdiği bu mücadele güçlü irade ve güçlü Türkiye'nin yansımasıdır" dedi.

 ORDUMUZ 15 TEMMUZ ÖNCESİNDEN DAHA GÜÇLÜ

Türkiye’nin 911 km sınırı bulunan Suriye'de, Cerablus’a hava ve kara harekatı gerçekleştirmesini değerlendiren Canik Belediye Başkanı Osman Genç, ”Ülkemizin gözbebeği Türk Silahlı Kuvvetlerimiz hain darbe girişiminin ardından FETÖ’cülerden temizlenerek daha güçlü hale getirilmiştir. Sınır güvenliğimizi tehdit eden DAEŞ, PYD, YPG yaptıklarının bedelini ağır ödüyor. Ordumuzun sınır güvenliğimizi sağlamak amacıyla başlatmış olduğu hava ve kara harekatına milletimizin desteği tamdır" dedi.

FETÖ’CÜLERİ ÖRTBAS ETMEK HAİNLİKTİR

Öte yandan ülke içinde devam eden FETÖ operasyonlarını da değerlendiren Başkan Osman Genç, ”Sayın Cumhurbaşkanımızın ve Sayın Başbakanımızın önderliğinde devletimiz ve hükümetimiz FETÖ operasyonlarında kararlı bir mücadele veriyor. Bu konuda en başta Cumhurbaşkanımız sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın sesi gür çıkıyor. Bu hainleri deşifre etmeyen, onları örtbas etmek isteyen herkes en az FETÖ’cüler kadar haindir, vatan, bayrak düşmanıdır. Sayın Cumhurbaşkanımız ve hükümetimiz gibi bu hainlere karşı bizim de sesimiz daha gür çıkmaya devam edecek” dedi.

 'SİVRİSİNEKLERİ DEĞİL, BATAKLIĞI KURUTMALIYIZ'

FETÖ’nün toplumun her alanına yuvalanan hain bir terör şebekesi olduğunu ifade eden Canik Belediye Başkanı Osman Genç, ”Cumhurbaşkanımız sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın ve Başbakanımız sayın Binali Yıldırım’ın FETÖ ile mücadelesi takdire şayandır. Ancak görüyoruz ki bazı kişiler devletimize ve hükümetimize bu konuda yeteri kadar destek vermiyor, veremiyor hatta bu işi sulandırıyor. İnanıyoruz ki onlar da hak ettikleri cezaları alacaktır. Bu konuda rehavete kapılmamamız gerekiyor. Tereddüt etmeden bu hain yapının üzerine gidilmelidir. Gerek şehirlerde, gerekse ülke genelinde elebaşları gözaltına alınmalıdır. Bu mücadelede hedef sivrisinekleri öldürmek değil, bataklığı kurutmak olmalıdır“ dedi.

Recep YAZGANRecep YAZGAN