Samsun Haber
Giriş Tarihi : 12-04-2019 09:02   Güncelleme : 12-04-2019 09:02

Canik Belediye Başkanı Sandıkçı; Canik Büyüdükçe İstihdam Artacak!

İlçede kurulan bir işyerinin açılışına katılan Canik Belediye Başkanı İbrahim Sandıkçı, ilçeye kazandırılan her işyerinin Canik'in gelişim ve değişimine katkı sağladığını belirterek, "Yeni açılan her işyeri istihdama ve ilçe ekonomisine önemli katkılar sağlamaktadır" dedi.

Canik Belediye Başkanı Sandıkçı; Canik Büyüdükçe İstihdam Artacak!

Canik Belediye Başkanı İbrahim Sandıkçı, ilçede kurulan bir işyerinin açılışına katıldı. AK Parti Ercan Eler ile Samsun Kasaplar Odası Başkanı Ömür Şen ve meclis üyelerinin de yer aldığı açılışta yeni hizmete açılan iş yeri sahibine hayırlı uğurlu olması ve bol kazanç temennisinde bulunan Başkan Sandıkçı, Canik'i el ele birlikte büyüteceklerini belirtti. Sandıkçı, ilçede kurulan her işyerinin Canik'in büyümesine ve istihdama katkı sağladığına dikkat çekti.

GELİŞİM VE DEĞİŞİME KATKI

Açılış öncesi yaptığı konuşmasında ilçeye kazandırılan her işyerinin Canik'in gelişim ve değişimine katkı sağladığına vurgu yapan Başkan Sandıkçı, Canik'te yeni bir işyerinin açılışını gerçekleştirmenin memnuniyet verici olduğunu belirterek, "İlçemiz büyüdükçe yeni işyerleri çoğalacaktır. Yeni iş yerleri açıldıkça da Canik büyüyecek ve gelişecektir. Dolayısıyla Canik her alanda büyüdükçe, yeni işyerlerinin açılışına hep birlikte şahit olacağız. İlçemizde böylesine işyerlerinin çoğalmasını temenni ediyorum" dedi.

SOSYAL VE EKONOMİK BÜYÜME

Yeni açılan her işyerinin çok önemli olduğunu ifade eden Sandıkçı, "Canik hem sosyal hem de ekonomik olarak gün geçtikçe daha da büyüyecek. Gelişen, değişen, büyüyen bir Canik için özel sektör yatırımlarını çok önemsiyoruz. İnşallah Canik'imiz günden güne büyümeye ve gelişmeye devam edecektir. Bu büyümede katkısı ve emeği çok olan esnafımıza ve yeni istihdam sağlayan girişimcilerimize teşekkür ediyorum. Ben bu işyerini açarak ilçemize ve istihdama katkılarından dolayı işletmenin sahibini kutluyorum. Allah bol ve bereketli günler versin" dedi.

Yapılan konuşmaların ardından Başkan İbrahim Sandıkçı, beraberindekilerle birlikte kurdeleyi keserek iş yerinin açılışını gerçekleştirdi.

adminadmin