Samsun Haber
Giriş Tarihi : 17-04-2020 13:02   Güncelleme : 17-04-2020 13:02

Canik Belediyesi’nden Basın Mensuplarına Salgın Koruyucu Paketi!

Samsun Canik Belediyesi Koronavirüs salgınını önleyebilmek üzere ilçede yaptığı çalışmaların yanından basın mensuplarını da unutmadı.

Canik Belediyesi’nden Basın Mensuplarına Salgın Koruyucu Paketi!

Canik Belediye Başkanı İbrahim Sandıkçı Samsun’da basın mensuplarına maske ve koruyucu eldiven göderilmesi talimatı verdi.

Akasyamhaber’i de ziyaret eden Canik Belediyesi Koronavirüs mücadele ekipleri, Canik Belediye Başkanı İbrahim Sandıkçının selamıyla birlikte maske, eldiven ve kolonyadan oluşan paketi genel yayın yönetmeni Recep Yazgan2a teslim etti.

Canik Belediyesi ilçede Koronavirüs’ün etkilerini en aza indirmek için en acil önlem alan ilçelerin başında geliyor.

Canik Belediye Başkanı İbrahim Sandıkçı virüs nedeniyle alınan tedbirlere her gün bir yenisini daha ekliyor.

İlçeyi boydan boya dezenfeksiyon çalışmalarının yanı sıra mağduriyet yaşayan vatandaşlarımıza yönelik sosyal yardımlar da yapılıyor.

Normal zamanda var olan sosyal yardım faaliyetlerini iki katına çıkartan Canik Belediyesi, dezenfeksiyon çalışmaları, anti bakteriyel sabunlu su ile yıkama, ‘Evde Kal, Kitabını Al’ kampanyası, ekmek dağıtımı gibi birden çok alanda kapsamlı şekilde çalışmalarını gerçekleştiriyor.

 

BASIN MENSUPLARINA SALGIN ÖNLEYİCİ PAKET

Canik Belediyesi ilçede gerçekleştirdiği faaliyetlerinin yanı sıra, kendi üretimleri olan bez maske, kolonya, ıslak mendil ve eldivenden oluşan hijyen paketini Pazar yerlerinde vatandaşlarına dağıtıyor.

Başkan İbrahim Sandıkçı hijyen paketini Samsun’da görev yapmakta olan basın mensuplarına da göndererek hassasiyetini ortaya koydu.

Recep YAZGANRecep YAZGAN